کسب و کارهایی که مشمول امهال حق بیمه شدند+ اسامی
کسب و کارهایی که مشمول امهال حق بیمه شدند+ اسامی
کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا اسامی کسب‌وکارهایی که کارفرمایان آنها می توانند از مزایای امهال حق بیمه دو ماه آذر و دی بهره مند شوند را اعلام کرد.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد  با تشخیص کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا، ۱۲ رسته شغلی از مزایای امهال حق بیمه دو ماه آذر و دی ماه کارفرمایان بهرمند می شوند. این مشاغل و کسب وکارها بر اساس تعداد روزهای تعطیلی‌ و میزان و شدت آسیب پذیری از بحران اقتصادی کرونا طی یک سال گذشته اولویت‌ سنجی و تعیین شده‌اند.”کسب و کارهایی که مشمول امهال حق بیمه شدند+ اسامی”

 ۱۲ رسته شغلی مذکور شامل کسب‌وکارهای غیرتولیدی و شدیدا آسیب دیده از کرونا هستند که به عنوان مشمولان امهال حق بیمه کارفرما در دو ماه آذر و دی معرفی شده اند.

اسامی کسب و کارها و رسته های شغلی که می‌توانند از مزایای امهال حق بیمه کارفرما استفاده کنند به این شرح است:

مراکز تفریحی، باغ وحش‌ها، شهربازی‌ها

شرکت‌های حمل و نقل مسافر برون شهری

مراکز عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی

مراکز ورزشی، باشگاه‌ها و مراکز ورزشی آبی و استخرها

آرایشگاه‌های مردانه، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی

نمایشگاه‌ های تجاری اعم از عمومی، تخصصی و بین ‌المللی

قنادی ها، شیرینی‌پزی ها، مراکز عرضه آبمیوه و بستنی فروشی

“کسب و کارهایی که مشمول امهال حق بیمه شدند+ اسامی”

مراکز فرهنگی، هنری و رسانه‌ای (غیردیجیتال)، موزه‌ها، سینماها و تئاترها

مراکز پذیرایی، تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها، قهوه‌خانه‌ها، چایخانه‌ها، مراکز تهیه و طبخ‌ غذا

مراکز آموزشی، آموزشگاه‌ها و مهد کودک‌ها (به غیر از مدارس، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی)

 

مراکز حوزه گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مسافرخانه‌ها، مهمانپذیرها، مهمانسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی، مراکز پذیرایی، خدمات بین‌راهی، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، زائرسراها، دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری، زیارتی و آژانس‌های مسافرتی

مراکز فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، خرازی، خیاطی، مراکز فروش لوازم کادویی، لوازم آرایشی و بهداشتی، اسباب بازی، لوازم التحریر، مراکز توزیع صنایع دستی، مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان و تزئینات داخلی ساختمان، آتلیه و عکاسی

پیش از این ستاد ملی مقابله با کرونا در چهل و هفتمین نشست خود در راستای حمایت از فعالان اقتصادی و کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا،  استمهال حق بیمه دو ماه آذر و دی ماه کارفرمایان مشاغل غیردولتی آسیب دیده از کرونا یا به اجبار تعطیل شده توسط سازمان تامین اجتماعی و به تشخیص کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا را تصویب کرد.

بر اساس این مصوبه از محل منابع مربوط به کرونا، تسهیلات ویژه با بازپرداخت یکساله در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار می گیرد و میزان و شرایط تسهیلات مذکور توسط کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا تعیین می شود. مصوبه مذکور به جز تولیدکنندگان شامل حال همه کسب‌وکارهای آسیب دیده یا تعطیل شده می شود.

  • منبع خبر : ایسنا