کیفیت هوا در ۱۱ نقطه تهران در وضعیت قرمز است
کیفیت هوا در ۱۱ نقطه تهران در وضعیت قرمز است
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، درحال حاضر کیفیت هوای پایتخت با شاخص میانگین ۱۴۸ در آستانه شرایط ناسالم برای همه افراد است همچنین ۱۱ ایستگاه سنجش در نقاط مختلف پایتخت کیفیت هوا را در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد گزارش کرده‌اند.

به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد بر اساس آخرین اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درحال‌ح اضر کیفیت هوا در ایستگاه‌های پیروزی (منطقه ۱۳)، تربیت مدرس (منطقه ۶)، شادآباد (منطقه ۱۸)، شریف (منطقه ۲)، شهرداری منطقه ۱۰ و شهرداری منطقه ۱۱ ناسالم برای همه افراد است.

علاوه بر این کیفیت هوا در برخی ایستگاه‌های دیگر ازجمله شهرداری منطقه ۲۱، پارک سلامت (منطقه ۱۷)، پارک شکوفه (منطقه ۱۴)، دانشگاه تهران (منطقه ۶) و شهرداری منطقه ۱۵ برای همه افراد ناسالم گزارش شده است.

در این بین اطلاعات ۱۵ ایستگاه کیفیت هوا ازجمله ایستگاه‌ اقدسیه (منطقه ۱)، پونک، ستاد بحران (منطقه ۷)، شهرداری منطقه ۲۰، شهرداری منطقه ۲، شهرداری منطقه ۴، شهرداری منطقه ۲۲، گلبرگ (منطقه ۸)، مسعودیه (منطقه ۱۵)، پارک رازی (منطقه ۱۱)، پارک قائم (منطقه ۱۸)، پاسداران (منطقه ۳)، دانشگاه شهید بهشتی (منطقه ۱)، ژئوفیزیک (منطقه ۶) و فرمانداری شهر ری (منطقه ۲۰) بیانگر هوای ناسالم برای گروه‌های حساس هستند.

بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی آلودگی هوا در کلانشهرها از جمله تهران، اراک، کرج و قم تا آخر هفته کماکان ادامه دارد. از این‌رو توصیه می‌شود که افراد از ترددهای غیرضروری خودداری کنند همچنین لازم است که مبتلایان به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان، کودکان و زنان باردار فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خود را کاهش دهند.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا “پاک”، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا “قابل قبول(سالم) یا متوسط”، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا “ناسالم برای گروه‌های حساس”، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا “ناسالم برای همه گروه‌ها”، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا “بسیار ناسالم” و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا “خطرناک” است.

سید نقی عزیزی به اهداف مورد نظر در اجرای طرح‌های اصلاحی و احیایی اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها با هدف تقویت و احیای پوشش گیاهی، حفاظت آب و خاک، کنترل فرسایش بادی، افزایش تولید مراتع و توسعه فضای سبز و جنگل به مرحله اجرا در می آید.

وی با بیان اینکه این طرح‌ها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، ترسیب کربن، ملی و استانی اجرا می‌شود، ادامه داد: این طرح‌ها در قالب اقدامات بیولوژیک شامل بذرکاری، بذرپاشی، کپه‌کاری و نهال کاری در عرصه‌های بیابانی، مرتعی و جنگلی شهرستان‌های استان تهران اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران عزیزی اجرای طرح‌های منابع طبیعی را عام‌المنفعه دانست و درباره نقش این طرح‌ها در بستر سازی توسعه پایدار اظهارکرد: اجرای طرح‌های منابع طبیعی نقش مهمی در توسعه اقتصادی و زیست محیطی دارد و به عنوان اولویتی زیر ساختی، نقش مهمی در تحقق شعار جهش تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار به‌ویژه در حوزه کشاورزی خواهند داشت.

  • منبع خبر : ایسنا