به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از سیانبیسی، روز دوشنبه، در حالی که فعالیت کارخانجات چین بالاتر از حد انتظار اعلام شد، بازارهای سهام آسیایی دچار نوسان شدند. برای ماه سپتامبر، شاخص مدیران خرید تولیدکنندگان (پیامآی) کایچین، ۵۱.۰۴ واحدی شد، در حالی که تحلیلگران پیشبینی میکردند ۵۰.۲ واحدی بشود. عدد بالاتر از ۵۰ […]
به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از سیانبیسی، روز دوشنبه، در حالی که فعالیت کارخانجات چین بالاتر از حد انتظار اعلام شد، بازارهای سهام آسیایی دچار نوسان شدند.
برای ماه سپتامبر، شاخص مدیران خرید تولیدکنندگان (پیامآی) کایچین، ۵۱.۰۴ واحدی شد، در حالی که تحلیلگران پیشبینی میکردند ۵۰.۲ واحدی بشود. عدد بالاتر از ۵۰ نشاندهنده رشد و عدد پایینتر از ۵۰ نشاندهنده افت این بخش است.
از سوی دیگر، مذاکرهکننده ارشد چین، لیو هی، یک هفته پس از روز ملی چین هیات نمایندگان تجاری چین را هدایت خواهد کرد. سرمایهگذاران همچنان تحولات تقابل تجاری چین و آمریکا را با دقت دنبال میکنند.
گستردهترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه اماسسیآی در خارج از ژاپن تقریبا بدون تغییر ماند، در حالی که نیکی ژاپن ۰.۷۸ درصد پایین آمد. شاخص آسیا۱۰۰ اماسسیآی هم با افت ۰.۲۳ درصدی روبرو شد.
در بازار چین، شاخص کامپوزیت شانگهای ۰.۴۰ درصد افت کرد، اما هانگسنگ هنگکنگ توانست ۰.۵۲ درصد رشد کند.
کوسپی کرهجنوبی ۰.۳۴ درصد بالا آمد و ایاساکس استرالیا به رشد اندک ۰.۰۶ درصدی بسنده کرد.
“روز پنجشنبه ۴ مهر ۹۸، بازارهای سهام آسیایی با امید به اینکه آمریکا و چین بتوانند به زود به یک توافق تجاری برسند، نوسان کردند.
رئیسجمهور آمریکا، دونالد ترامپ، در سازمان ملل گفت: توافق تجاری بین آمریکا و چین، ممکن است از آنچه شما فکر میکنید زودتر اتفاق بیافتد.
سهام خودروسازان هم پس از این که رییس اتحادیه خودروسازان ژاپن اعلام کرد مذاکرات تجاری بین توکیو و واشنگتن، به سمتی پیش میرود که از تعرفه بر خودرو جلوگیری شود، جهش کردند.”
در بازار ارز، دلار در برابر ین ژاپن ۰.۰۶ درصد تضعیف شد و به نرخ ۱۰۷.۸۶ بازگشت. در برابر یوآن چین، دلار توانست نرخ خود را ۰.۰۱ درصد تقویت کرده و به ۷.۱۲۲۶ واحد برسد.
- منبع خبر : مهر