به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک سینا، این بانک در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۷، به ازای هر سهم خود ۱۲۹ ریال سود کسب کرده است که نسبت به دوره مشابه در سال ۹۶ رشد ۸۵ درصدی را نشان می دهد.
رشد ۸۵ درصدی سود هر سهم بانک سینا در مقایسه با سال ۹۶
بررسی عملکرد بانک سینا در پایان سال 97 حاکی از رشد 85 درصدی سود نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن آست.
“وسینا” در دوره ۱۲ ماهه سال مالی منتهی به اسفند ۹۶، به صورت حسابرسی شده، مبلغ ۶۹۸ میلیارد و ۲۷۷ میلیون ریال معادل ۷۰ ریال برای هر سهم سود خالص کسب کرده بود.
بنا بر همین گزارش یکی دیگر از موفقیت های بانک سینا، میزان وصولی های نقدی وغیر نقدی در سال ۹۷ با رشد ۱۶۳ درصدی بوده است. همچنین با توجه به پیگیری های صورت گرفته درسال مالی منتهی به اسفند ۹۷ رشد ۱۰۴ درصدی در وصول مطالبات پرونده های حقوقی از محل وجوه نقد و تملیک اموال را شاهد بودیم که امید می رود این روند در سال جاری نیز تداوم یابد.
لینک کوتاه :
https://sobh-eqtesad.ir/?p=97166
برچسب ها
در ۲ ماهه پاییز امسال ثبت شد؛
کاهش ۸۱ درصدی بارشها در کشور
مسعود نیلی مطرح کرد:
رشد ۱۲۵ برابری شاخص بورس در ۱۳ سال/وابستگی صنعت به آب و انرژی
در ۲ ماهه پاییز امسال ثبت شد؛
کاهش ۸۱ درصدی بارشها در کشور
دو ماه از آغاز سال آبی (ابتدای مهر۱۴۰۴ تا آخر شهریورماه ۱۴۰۵) درحالی سپری شد که میزان بارشها در این مدت نسبت به دوره بلندمدت ۸۱ درصد کاهش داشته و در عین حال تعداد استان های بدون بارش به ۹ استان رسیده است.
حمام خونِ بازار کریپتو؛ بیتکوین چشمبهراه هدیه کریسمس فدرال رزرو!
بیتکوین و به طور کلی بازار ارزهای دیجیتال به شدت سقوط کردهاند و هراس از سقوط بزرگ بیتکوین دوباره شعلهور شده؛ به نظر میرسد یک کابوس در شرف پیوستن به حقیقت است.
مسعود نیلی مطرح کرد:
رشد ۱۲۵ برابری شاخص بورس در ۱۳ سال/وابستگی صنعت به آب و انرژی
اقتصاددان و استاد دانشگاه با اشاره به شکاف عمیق میان رشد واقعی اقتصاد و رشد شاخص بورس در سالهای اخیر گفت: در فاصله سالهای ۱۳۹۰ تا پایان ۱۴۰۳، رشد واقعی اقتصاد ایران حدود ۱۳ درصد بوده، در حالی که شاخص بورس در همین بازه بیش از ۱۲۵ برابر شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.








































