به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از رویترز، دو منبع آگاه اعلام کردند دولت چین از شرکتهای دولتی این کشور خواسته تا واردات سویا و گوشت از آمریکا را متوقف کنند.”دستور دولت چین برای توقف واردات سویا و گوشت خوک از آمریکا”
بنا به گفته این منابع این تصمیم در واکنش به اقدام واشنگتن در حذف امتیازات ویژه هنگ کنگ برای تنبیه پکن از سوی مقامات چینی اتخاذ شده است.
این منابع آگاه گفتند در صورتی که واشنگتن اقدامات بیشتری را علیه چین در پیش گیرد ممکن است پکن واردات اقلام کشاورزی بیشتری را از آمریکا ممنوع کند.
اخیرا مجلس چین موضوع اجرای قانون امنیت ملی جدید در هنگ کنگ را تصویب کرد و آمریکا هم که گفته بود به این اقدام به شدت واکنش نشان خواهد داد و اجرای سیاست امتیازات ویژه برای هنگ کنگ را متوقف کرد.
انواع گوشت به غیر از فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، ناگت و…) در هرم غذایی جایگاه ویژه ای دارند و هیچ گاه نمی توان این گروه را جایگزین گروه های غذایی دیگر کرد. ویتامین B12، روی، آهن قابل جذب و اسیدآمینه های ضروری از جمله مواد مغذی هستند که در سبزیجات، میوه ها، شیرینی ها، چربی ها و غلات وجود نداشته یا میزان آن به قدری اندک و غیرقابل جذب است که اگر رژیم غذایی از نوع گیاهخواری مطلق باشد بدون شک فرد دچار عوارض حاد یا مزمن ناشی از کمبود این مواد همچون اختلال در رشد قدی، ضعف قوای جنسی، سقط و نارسی جنین، ناباروری، کم خونی و مشکلات و ناراحتی های عصبی شده که معمولا این عوارض دیررس و در عین حال به سختی قابل جبران و درمان هستند. در نتیجه مصرف متعادل و توصیه شده انواع گوشت لازم و ضروری است.”دستور دولت چین برای توقف واردات سویا و گوشت خوک از آمریکا”
ابتدا لازم است بدانید گوشت متشکل از مجموعه بافت های عضلانی (ماهیچه ای) ـ اسکلتی لاشه همراه بافت های چربی است. ضمن این که به احشای داخلی دام همچون دل، جگر، قلوه، زبان و… اعضای گوشتی گفته می شود که هر دوی اینها پروتئینی بوده، اما از نظر مرغوبیت و ارزش، گوشت قرمز لاشه دام اولویت مصرف دارد. گوشت قرمز بر اساس نوع دام انواع مختلفی دارد، گوشت گاو، گوسفند، گوساله، بوفالو (گاومیش)، بره، شتر و گوشت حیوانات شکاری از این جمله اند. اما سوال اینجاست گوشت حیوانات اهلی در مقایسه با یکدیگر چه خصوصیات تغذیه ای متمایزی دارند ؟
بسیاری از خانواده ها بر این باورند که گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گوساله ارزش تغذیه ای بیشتری دارد و چون بافت نرم و لطیفی داشته و طعم و بوی دلچسبی به انواع خوراک و خورش های سنتی می دهد، فقط گوشت گوسفند را می پسندند و هیچ نوع گوشت دیگری به مذاق شان خوش نمی آید. درست است که گوشت گوسفند موافق ترین مزاج را دارد و سرعت هضم آن بیشتر از گوشت گوساله است و بافت نرم و طعم دلچسبی دارد، اما باید بدانید گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیه ای با یکدیگر برابری می کنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آنها یکسان است با این تفاوت که گوشت گوسفند بسیار چرب و افزاینده کلسترول و تری گلیسیرید خون است، اما گوشت گوساله علاوه بر آن که کم چرب تر است در مقایسه با گوشت گوسفند کلسترول پایین تری دارد. پس افرادی که دچار چربی خون بالا، ناراحتی های قلبی و دیابت هستند بهتر است گوشت گوسفند را از برنامه غذایی شان حذف کنند.
تحقیقات نشان می دهد گوشت گوساله برای بدنسازان مناسب بوده و به افزایش سطح تستسترون کمک می کند که البته اگر دام در طبیعت رشد یافته و تغذیه طبیعی تری داشته باشد در مقایسه با گوساله های پرورشی ضمن این که ارزش غذایی بالاتری دارد، طعمی مشابه گوشت گوسفند داشته و به دلیل آن که حجم بافت پروتئینی آن نسبت به بافت چربی در مقایسه با گوشت گوسفند بیشتر است به افزایش قدرت و حجم عضلانی بدنسازان کمک می کند. البته افراط در مصرف گوشت گوساله می تواند سبب تجمع چربی در ناحیه شکم و پهلو و افزایش چربی خون شود.”دستور دولت چین برای توقف واردات سویا و گوشت خوک از آمریکا”
- منبع خبر : فارس