به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد اکبری یاوری در پاسخ به این سوال که آیا واردات موز باعث کاهش قیمت ها در بازار شده است؟ گفت: در ابتدا یک کشتی ۶۰۰۰ تنی موز وارد کشور شد ولی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، اداره گمرکات و قرنطینه همکاری نکردند و این کشتی ۹ روز در کنار اسکله ایستاد و تخلیه نشد.
وی ادامه داد: این موزها سه روز به دلیل باز نشدن ثبت سفارشهای تجار، سه روز به دلیل مسائل گمرکی و سه روز نیز به دلیل قرنطینه وزارت جهاد کشاورزی معطل شد تا در نهایت تخلیه صورت گرفت.
عضو هیات مدیره اتحادیه بارفروشان اضافه کرد: با تخلیه این بارها موز کیلویی ۵۵ هزارتومان در میدان مرکز میوه وتره بار به کیلویی ۳۰ هزار تومان رسیده است.
وی در ادامه گفت: البته ۶۰۰ کانتینر موز هم از هند وارد شده است و قطعا قیمت موز روز به روز کاهش می یابد و به کمتر از ۳۰ هزارتومان هم خواهد رسید.
مشاهدات میدانی از بازار میوه و سطح شهر نیز موید کاهش قیمت موز نسبت به قبل است. پیش از این نیز اعلام شده بود که قیمت موز ار روز شنبه ۲۳ اسفند کاهش خواهد یافت.
گرانی قصه دیروز وامروز نیست، برخی از روزها و مناسبتها جهش میگیرد و همانند ویروس ناخوانده چینی و انگلیسی، خانوارها را درگیر کردهاست.
این روزها در آستانه عید، قصه مردم از کرونا کم بود، گرانی نیز به آن افزوده شده است، به بازارهای استان نمیتوان نزدیک شد، رد گرانی را از دور هم میتوان دید.
مردم از ضعف نظارت گلایه دارند
پای سخن مردم که مینشینید، از ضعف نظارت گلایه دارند و آن را سبب گرانی لحظه به لحظه اقلام و اجناس عنوان میکنند و میگویند اگر فروشنده اطمینان داشته باشد ناظران همیشه در کمین هستند، اجازه سوءاستفاده و گران کردن لحظهای اجناس را نمیدهند.
- منبع خبر : ایسنا