به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از راشا تودی، زمینگیر شدن ایرلاینهای هواپیمایی جهان به دلیل اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در جهان خسارتهای بیسابقهای را به شرکتهای هواپیمایی وارد کرده است.
اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی هشدار داد که ادامه توقف پروازها خسارتهای زیانباری را به این شرکتهای هواپیمایی وارد میکند.
این اتحادیه بین المللی در جدیدترین ارزیابیهای خود ضمن تجدیدنظر در باره ارزیابیهای قبلی میزان خسارت به صنعت هواپیمایی جهان از ۲۵۲ میلیارد دلار به ۳۱۴ میلیارد دلار افزایش داد.
اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی با بیان اینکه محدودیتهای مسافرت هوایی بین المللی ادامهدار خواهد بود، گفت: در حال حاضر مسافرتهای هوایی نسبت به ماه ژانویه ۸۰ درصد افت کرده است و پیش بینی میشود که درآمد بلیتهای هواپیمایی در سال جاری ۵۵ درصد افت داشته باشد. “ویروس کرونا به صنعت هواپیمایی جهان خسارت وارد کرد”
الکساندر دجونیاک، رئیس اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی اضافه کرد: لازم است دولتها مسئله پروازهای هوایی را در کانون توجهات خود قرار دهند؛ چراکه شرکتهای هواپیمایی برای جلب اعتماد دوباره مسافران خود نیاز ضروری به این کار دارد.
رئیس اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی پیش بینی کرد بازگشایی پروازهای داخلی در سه ماهه سوم امسال یعنی جولای تا سپتامبر ۲۰۲۰ اجرایی شود.
وی هم چنین خاطرنشان کرد: برگشت دوباره پروازها به سطح بین المللی هم چنان یک مشکل اساسی است.
در همین زمینه برایان پیرس، رئیس اقتصاددانان اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی اعلام کرد: بدبینی نسبت به اقتصاد جهانی برگشت دوباره پروازها در نیمه دوم سال را نیز با تعویق مواجه کرده است، ضمن اینکه مسئله اشتغال در این صنعت با مشکل مواجه شده و بیکاری زیاد خواهد شد و اعتماد به پروازهای هوایی کاهش خواهد یافت.
ویروس کووید ۱۹ با ماهیت سریع الانتقال بودن خود تاکنون بیش از ۲۰۰ کشور در سراسر جهان را آلوده کرده و تاثیر بسزایی بر روی صنعت هواپیمایی داشته است.
یکی از تمهیداتی که بسیاری از کشورها از همان نخستین هفته شیوع ویروس کرونا اجرا کردند، توقف و کاهش مسافرت های هوایی و جلوگیری از ورود شهروندان از کشورهای دیگر بوده است.
- منبع خبر : فارس