به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد محمود محمودزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ادعای پشت بام خوابی را من در گزارشهای رسانهها دیدم اما هیچ مرجع رسمی، وجود و میزان این پدیده را تایید نکرده است.”پشت بام خوابی را هیچ مرجع رسمی تایید نکرده است”
وی افزود: پدیده هایی مثل پشت بام خوابی مربوط به حوزه کاری ما نیست و مرجع رسمی آن باید وجود یا عدم وجود این مسئله را تایید و میزان آن را مشخص کند.
برای اجاره موقت برنامه داریم
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی البته درباره طرح های دولت برای ساماندهی وضعیت سکونت شهروندان گفت: مسائلی مثل حاشیه نشینی و بد مسکنی غالباً از معضل اشتغال در روستاها و شهرهای کوچک به کلان شهرها نشأت می گیرد. با توجه به گران بودن قیمت مسکن و زمین در شهرهای بزرگ نمیتوان به صورت مالکیت جوابگوی تقاضا بود. به همین دلیل در وزارت راه و شهرسازی، بحث اجاره داری حرفهای را در سه سطح ارائه کردهایم.
محمودزاده سطح اول طرح اجارهداری حرفهای را اسکان بلندمدت دانست و گفت: این گروه کسانی هستند که قصد اجاره بلند مدت بعضاً ۱۰ تا ۱۵ ساله دارند.”پشت بام خوابی را هیچ مرجع رسمی تایید نکرده است”
وی ادامه داد: عده دیگر به صورت میان مدت نیاز به اجاره دارند تا به تدریج با افزایش ظرفیتهای اقتصادی خود صاحب مسکن شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه گروه سوم افرادی هستند که قصد اجاره کوتاه مدت منزل در کلان شهرها را دارند تصریح کرد: همواره افرادی برای شغل، درمان، آموزش و موارد دیگر به کلانشهرها می آیند که میتوان با واحدهایی به شکل پانسیون جوابگوی نیاز مسکن این افراد بود اما در شرایط فعلی چنین فرآیندی وجود ندارد. باید برای این دسته از افراد محل خواب مناسبی که از استانداردهای لازم برخوردار باشد ایجاد کنیم.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: نظر دولت نسبت به احداث واحدهای مسکونی ۲۵ متری که از سوی شهرداری تهران پیشنهاد شده، منفی است.محمود محمودزاده در پاسخ به پرسشی درباره موافقت دولت با ساخت خانههای ۲۵ تا ۳۰ متری اظهار داشت: ساخت خانههای ۲۵ متری پیشنهادی بود که شهرداری تهران ارائه کرده و این پیشنهاد هنوز رسماً به وزارت راه و شهرسازی ارائه نشده است.
وی ادامه داد: فلسفه اعلام این پیشنهاد از سوی شهرداری بر اساس برداشت آنها از موضوعی با نام «خانههای کوچک» در دنیا بوده است.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی افزود: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی در این خصوص، راهاندازی نظام اجارهداری حرفهای است که به زودی بسته مربوط به آن تدوین خواهد شد. در این سازوکار، سطح سوم اجارهداری تهیه شده که چیزی شبیه راهاندازی پانسیونهای خصوصی است و افرادی که برای اشتغال یا تحصیل و درمان و امثال آن به صورت مجردی یا بدون خانواده به پایتخت کوچ میکنند، در آن مستقر میشوند و محلی برای سکونت آنها است.
- منبع خبر : ایسنا