یکشنبه, ۲ آذر , ۱۴۰۴ Sunday, 23 November , 2025

  • شناسه : 129827
  • 14 جولای 2020 - 16:41
  • 0 دیدگاه

۳۹ واردکننده برنج دولتی بدلیل تخلف به تعزیرات معرفی شدند

۳۹ واردکننده برنج دولتی بدلیل تخلف به تعزیرات معرفی شدند
۳۹ واردکننده برنج دولتی بدلیل تخلف به تعزیرات معرفی شدند
مدیر کل امور حقوقی سازمان حمایت از معرفی ۳۹ شرکت واردکننده برنج به تعزیرات حکومتی خبر داد و گفت: این شرکت‌ها با دریافت ارز رسمی اقدام به واردات کرده اما آن را با قیمت مصوبه عرضه نکرده اند.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد سید مجتبی سجادی، مدیر کل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت مصرف کنندگان افزود: این ۳۹ شرکت با دریافت ارز رسمی اقدام به واردات کرده اند ولی نسبت به درج اطلاعات مربوط به کل یا بخشی از محصول در سامانه جامع تجارت و توزیع آن در شبکه‌های منتخب (از جمله فروشگاه‌های زنجیره‌ای) با قیمت مصوب اقدامی انجام نداده اند.”واردکنندگان برنج دولتی بدلیل تخلف به تعزیرات معرفی شدند”

وی اظهار داشت: حسب گزارش‌های واصله از شرکت بازرگانی دولتی ایران و بررسی‌های کارشناسان این سازمان مشخص شد که ۳۹ شرکت واردکننده برنج هندی و پاکستانی که از ارز دولتی استفاده کرده اند، علیرغم تعهدی که در خصوص درج اطلاعات محصول وارداتی خود در سامانه جامع تجارت داشته اند، هنوز نسبت به اظهار تمام یا بخشی از محصول خود در این سامانه اقدامی انجام نداده‎اند.

وی میزان تعهد ثبت نشده این ۳۹ شرکت متخلف را قریب به ۴۸ هزار تن اعلام و تصریح کرد: این تعداد پرونده با استناد به ماده ۵ قانون تعزیرات حکومتی که به تخلف عرضه خارج از شبکه اشاره دارد تشکیل و جهت رسیدگی و صدور رأی مقتضی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

سجادی در خصوص ضمانت اجرای این آرا افزود: چنانچه محصول هنوز به فروش نرفته باشد، شرکت ملزم به عرضه کالا در شبکه منتخب می‌گردد، در غیر اینصورت پس از ارائه مستندات از سوی شرکت و مشخص شدن نحوه فروش محصول، ممکن است تخلف گرانفروشی نیز در این زمینه احراز گردد.”واردکنندگان برنج دولتی بدلیل تخلف به تعزیرات معرفی شدند”

پس از کش و قوس‌های فراوان بر سر واردات برنج و تخصیص ارز به آن سرانجام ارز یارانه‌ای به این کالای اساسی حذف شد و اکنون قیمت برنج وارداتی با ارز نیمایی محاسبه می‌شود به طوری که قیمت برنج وارداتی نسبت به سال گذشته در همین ماه ۳ برابر شده است. روز گذشته برنج هندی به قیمت کیلویی ۱۶ هزار تومان و برنج پاکستانی با قیمت کیلویی ۲۰ هزار تومان معامله شد.
  • منبع خبر : مهر

برچسب ها

بازدهی اوراق اسناد خزانه به بیش از ۴۰ درصد رسید 23 نوامبر 2025

بازدهی اوراق اسناد خزانه به بیش از ۴۰ درصد رسید

درحالی‌ که نرخ بازدهی اوراق اسناد خزانه اسلامی و اوراق گام در معاملات فرابورس به ۳۲ تا ۴۲ درصد رسیده، بازدهی یک ماهه اکثر صندوق‌های درآمد ثابت زیر ۲.۵ درصد است.

کاهش ۸۱ درصدی بارش‌ها در کشور 23 نوامبر 2025
در ۲ ماهه پاییز امسال ثبت شد؛

کاهش ۸۱ درصدی بارش‌ها در کشور

دو ماه از آغاز سال آبی (ابتدای مهر۱۴۰۴ تا آخر شهریورماه ۱۴۰۵) درحالی سپری شد که میزان بارش‌ها در این مدت نسبت به دوره بلندمدت ۸۱ درصد کاهش داشته و در عین حال تعداد استان های بدون بارش به ۹ استان رسیده است.

حمام خونِ بازار کریپتو؛ بیت‌کوین چشم‌به‌راه هدیه کریسمس فدرال رزرو! 23 نوامبر 2025

حمام خونِ بازار کریپتو؛ بیت‌کوین چشم‌به‌راه هدیه کریسمس فدرال رزرو!

بیت‌کوین و به طور کلی بازار ارزهای دیجیتال به شدت سقوط کرده‌اند و هراس از سقوط بزرگ بیت‌کوین دوباره شعله‌ور شده؛ به نظر می‌رسد یک کابوس در شرف پیوستن به حقیقت است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.