اجلاس داووس چرا تحریم شد؟
اجلاس داووس چرا تحریم شد؟

به گزارش واحد تحلیلی خبرگزاری صبح اقتصاد مجمع جهانی اقتصادی داووس  در سوئیس امسال از حضور بسیاری از مدعوین خود بی بهره  بود. این اجلاس که برگزار کنندگان ان ریشه ماسونی در اروپا دارند و در طول سالهای گذشته سعی کرده اند بستر توسعه ارتباطات خود را از شکل انگلیسی به یک شکل جهانی تبدیل نموده […]

به گزارش واحد تحلیلی خبرگزاری صبح اقتصاد مجمع جهانی اقتصادی داووس  در سوئیس امسال از حضور بسیاری از مدعوین خود بی بهره  بود.

این اجلاس که برگزار کنندگان ان ریشه ماسونی در اروپا دارند و در طول سالهای گذشته سعی کرده اند بستر توسعه ارتباطات خود را از شکل انگلیسی به یک شکل جهانی تبدیل نموده تا امکان به رسمیت شناخته شدن این جریان مخوف را فراهم آورند امسال با مخالفت نشان دادن مدعوین برای حضور در این اجلایس بسیار بی رونق برگزار میشود. چرا که نزدیک به بیش از ۸۰ شرکت و سازمان و حتی مسئولین دعوت شده به این اجلاس جواب رد داده و زمینه خاموش بودن چراغ این اجلاس در سال ۲۰۱۹ را فراهم اورده اند..از سوی دیگر سایه شورشها و مخالفت با این گونه نشست ها در فرانسه سایه ای عمیق بر این نشست نیز داشته و مخالفان ان سعی در برگزاریهای بزرگ گردهم ایی نموده و زمینه را برای امنیتی شدن فضا فراهم آورده اند. بنا به گزارش  سایت خبری  سوئیس اینفو، صدها نفر از معترضان علیه نظام سرمایه‌داری در شهر برن سوئیس علیه برگزاری اجلاس جهانی داووس تظاهرات اعتراضی برگزار کرده و خواهان تعطیل شدن آن گردیده اند…

معترضان در این تظاهرات با سر دادن شعارهای ضد سرمایه‌داری خواستار لغو برگزاری اجلاس جهانی داووس شدند و نمادی را که از آن تحت عنوان نشانه لیبرالیسم جهانی می‌نامیدند، آتش زدند.

لازم به توضیح است که اجلاس سالانه مجمع جهانی اقتصاد که تحت تأثیر نام محل برگزاری آن به نام اجلاس داووس در شهر کوچکی در سوئیس  مشهور شده، این مرحله با حضور مسئولان سیاسی و نخبگان اقتصادی و تجاری کشورهای مختلف جهان برگزار نمشود. البته در این اجلاس بیش از سه هزار سیاستمدار، اقتصاد دان و فعال مدنی و همچنین بسیاری مقامات کشوری مانند صدراعظم آلمان، دبیرکل سازمان ملل، رئیس جمهور برزیل و معاون رئیس جمهور چین شرکت می‌کنند تا به نوعی فعالیت و انتقاد های خود را به سمع و نظر مدعوین از این تریبون پر هیاهو برسانند. سیاستمداران و مقام‌های بین‌المللی که از قبل اعلام نموده اند به دعوت خود از طرف این اجلاس پاسخ منفی داده اند بشرح زیرند:کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول . استیو منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا ، جیم یونگ کیم، رئیس بانک جهانی  ، لیام فاکس، وزیر تجارت بریتانیا ، وپکه هوکسترا، وزیر دارایی هلند ، برونو لومر، وزیر دارایی فرانسه. بجز مقامات کشورهای مذکور شرکتها و رسانه های زیادی در جهان این اجلاس را تحریم نموده اند و البته از زمان ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی از ایران هم برخی مسئولین در این اجلاس دعوت میشده و به این دعوت گردن می نهاده و بدان حضور افتخار هم میکرده اند. این اجلاس رفته رفته در بستر فکری و نهاده های ذهنی اثر گزاران سیاسی اقتصادی در کشور ها هارمونی و هم افزایی و همسویی بوجود می آورد. دکترین فکری برگزار کنندگان آن بیشت در حوزه تحقق لیبرال دموکراسی اقتصادی  سرمایه دری طبقات افرین را القا می کنند. فریب خورده ترین کشور جهان در دایره این دکترین را میتوان چین کمونیسم نامید که در حزب چپ مائو امروزه هیچ تفکری را برجسته تر از دکترین اقتصادی لیبرال نمی شناسد و در یک دیکتا توری مطلق طبقاتی با ضریب جینی غیر قابل تصور کشور و مردمش را به تولید و صادرات واداشته است. والسلام

حمید رضا نقاشیان