برخی مراکز حساس هنوز مولد تامین برق ندارند/ تا پایان امسال شبکه فشار ضعیف در تهران نخواهیم داشت
برخی مراکز حساس هنوز مولد تامین برق ندارند/ تا پایان امسال شبکه فشار ضعیف در تهران نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران با اشاره به اینکه تا پایان امسال هیچ گونه شبکه فشار ضعیف در تهران نخواهیم داشت، گفت: هنوز برخی از مراکز حساس در تهران به مولدهای اضطراری مجهز نشده‌اند؛ چراکه اگر این موضوع برای این مراکز انجام شود، می‌توانیم بر اساس قانون برق پایدار برای این مراکز تامین کنیم.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد حسین صبوری در رزمایش قطع برق و ارزیابی آماده به کاری مولدهای اضطراری با اشاره به اینکه شرکت توزیع برق تهران به ۴٫۵ میلیون مشترک برق برق‌رسانی می‌کند، گفت: شهر تهران دارای ۳۲ هزار کیلومتر شبکه برق و ۱۸ هزار دستگاه پست برق است که می‌تواند به ۴٫۵ میلیون مشترک خدمات‌رسانی کند، پس قطعا این حجم شبکه در تهران از حساسیت بالایی برای نگهداری و بهره‌برداری آن وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در این حجم شبکه با روش‌های قدیمی داشتن برق پایدار امکانپذیر نیست، گفت: با استفاده از فناوری‌های جدید در تلاش هستیم شبکه برق را توسعه داده و نگهداری کنیم به طوری که در حال حاضر ۵ مرکز کنترل راهبری مسئولیت کنترل شبکه را برعهده دارد.

صبوری ادامه داد: در حال حاضر ۳۰۰۰ نقطه مهم تهران به اتوماسیون مجهز هستند و از راه دور کنترل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مهم شرکت توزیع برق تهران جایگزین کردن برق فشار ضعیف با کابل‌های خودنگهدار است. به همین منظور از ۶۰۰۰ کیلومتر برای جایگزین کردن کابل‌های خودنگهدار، ۸۰۰ کیلومتر باقی مانده است که امسال در تهران این ۸۰۰ کیلومتر را به پایان خواهیم رساند تا دیگر شاهد هیچ‌گونه شبکه فشار ضعیف در تهران نباشیم.

وی با انتقاد از اینکه برخی از مراکز حساس هنوز مجهز به مولدهای اضطراری برق نیستند، گفت: متاسفانه امکان اینکه به ۲۵۰ مرکز که اتفاقا مراکز مهم و حیاتی هستند مراجعه کنیم تا این مراکز را به مولدهای اضطراری مجهز و برق آنها را پایدار کنیم، نداریم، در حالی که نصب مولدهای اضطراری جزو تکالیف قانونی است.

صبوری گفت: شبکه سراسری متاثر از حوادث گوناگون است؛ بنابراین مجهز شدن مراکز به مولدهای اضطراری می‌تواند مراکز حیاتی را به تامین برق پایدار سوق دهد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران اظهار داشت: برای پیک برق تهران پیش بینی می‌شد ۵۰۰۰ مگاوات برق در تابستان امسال مصرف شود، اما امسال با برنامه‌های مدیریت مصرف و بخشنامه استانداری تهران توانستیم مصرف برق را به شکل قابل توجهی کاهش دهیم و امسال برخلاف سال‌های گذشته تنها شاهد افزایش کمتر از ۲ درصد پیک مصرف برق تهران باشیم.