پیرو بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه فناوری و شرکتهای دانش بنیان، وزیر صنعت به معاونان و مدیران این وزارتخانه دستور داد تا طرحهای دانش بنیان و فناورانه را تجاریسازی کنند.
به گزارش واحد اقتصادیخبرگزاری صبح اقتصادبه نقل از روابط عمومی وزارت صنعت، رضا رحمانی این دستور را در پی برگزاری نمایشگاه فناوری و شرکتهای دانش بنیان صادر کرده و در آن ضرورت تحقق این مهم را به خصوص در جهت خودکفایی و حمایت از داخلی سازی و تولید ملی مورد تاکید قرار داده است.”دستور وزیر صنعت برای تجاری سازی طرحهای فناورانه”
گفتنی است حمایت از طرح های فناورانه، کسب و کارهای نوین و مبتنی بر دانش بنیان همواره از اولویت های کاری وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده است و در برنامه امسال که متشکل از هفت محور و ۳۵ برنامه راهبردی نیز هست، جایگاه ویژه ای دارد.
سال گذشته دکتر مسعود برومند ،معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار و ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران گفت: میزان حمایت از تجاری سازی طرح ها و محصولات فناورانه دانشگاهی تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان از هر طرح و مجموعا تا سقف ۲۵ میلیارد ریال است.
در این مراسم دکتر برومند با اشاره به برنامه های پیش رو در روز های برگزاری نمایشگاه گفت: رونمایی از فناوری های منتخب، معرفی فناوری به سرمایه گذار، ارزیابی فناوری ها، انعقاد قراردادهای تجاری سازی، انعقاد تفاهم نامه ها، ارزیابی غرفه ها و کارگاه های آموزشی از رئوس برنامه های نمایشگاه خواهد بود.
وی با اشاره به تعداد مراکز حاضر در نمایشگاه عرضه فناوری افزود: تعداد مراکز حاضر ۱۹۹ مرکز است که از این تعداد سهم دانشگاه ها ۵۱، پژوهشگاه ها ۱۵، پارک های علم و فناوری ۴۰، مراکز رشد ۷ و موسسات تحقیقاتی ۱۴ مرکز است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تصریح کرد: تعداد کل طرح های فناوری برای ارائه در نمایشگاه عرضه ۳۱۹۹ طرح است که ۵۸ درصد به دانشگاه ها ،۱۶ درصد به پارک های علم و فناوری، ۱۱ درصد به مراکز رشد، ۵ درصد به پژوهشگاه ها و ۵ درصد به موسسات تحقیقاتی تعلق دارد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از آغاز طرح بهینهسازی بخاریهای گازسوز با راندمان بالا خبر داد و گفت: این اقدام میتواند تأثیر چشمگیری بر کاهش مصرف انرژی و پایداری شبکه گاز کشور داشته باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات استانها از جمله گلستان به دلیل ناترازی مدیریتی است، گفت: مشکلات اقتصادی گلستان با افزایش اعتبار حل نمیشود و نیازمند مشارکت مردم است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد از تولید ۱۹ محصول دارای مجوز از ۷۵ مرکز رشد فناوری و پزشکی شرکتهای فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد خبر داد.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش چهارمحالوبختیاری گفت: ۳ دانش آموز استان، موفق شدند رتبههای برتر سومین دوره پویش فرهنگی هنری علوی کشور را به دست آورند.
دبیر ستاد زیستفناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی با تاکید بر ارتقاء سهم زیست فناوری در تولید ناخالص داخلی گفت: هم افزایی میان دانشگاهها، صنعت، نهادهای حاکمیتی و شرکتهای خصوصی ضرورت امروز ما است.