تولید آهن اسفنجی در کارخانه احیا استیل فولاد بافت
تولید آهن اسفنجی در کارخانه احیا استیل فولاد بافت
تولید آهن اسفنجی درکارخانه احیاء استیل فولاد بافت 18 فروردین سال 1398 آغاز شد.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد مدیرعامل شرکت احیا استیل فولاد بافت اعلام کرد: میزان تولید آهن اسفنجی در این کارخانه در سال ۹۸ به ۵۵۳ هزار تن رسید که بالاتر از استانداردهای تعیین شده است.
به گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری، سورنا زمانیان افزود: طبق استانداردهای میدرکس، میزان تولید آهن اسفنجی در نخستین سال راه اندازی کارخانه بر مبنای ۶۰ درصد ظرفیت اسمی است اما کارخانه احیا استیل فولاد بافت که باید ۴۸۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید می کرد، موفق به تولید ۵۵۳ هزار تن شد.
وی گفت: دستیابی به تولید مذکور در حالی است که این کارخانه در ماه های اردیبهشت، خرداد و تیرماه سال گذشته به علت کمبود گندله ( ماده اولیه تولید آهن اسفنجی) تقریبا تولید قابل توجهی نداشت.
زمانیان افزود: میزان اشتغالزایی در کارخانه احیاء استیل بافت ۲۵۰ نفر به طور مستقیم است که برای حدود ۸ برابر این رقم به صورت غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد می شود.
پروژه فولاد بافت یکی از طرح های هفتگانه فولاد استانی است.
کارخانه احیا استیل فولاد بافت، بزرگترین و تنها مجتمع صنعتی بزرگ منطقه در سطح سه شهرستان بافت، رابر و ارزوئیه است که در سال رونق تولید(۹۸) افتتاح شد.

شرکت احیا استیل فولاد بافت را می توان یکی از شرکت های بزرگ در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی بالغ بر ۸۰۰ هزار تن در سال به شمار آورد. این شرکت تا پیش از واگذاری به بخش خصوصی دارای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی بود در حالی که پیش از واگذاری آن به بخش خصوصی ۹۰ درصد پروژه پیش رفته و تا پایان سال ۱۳۹۷ فاز نخست این کارخانه به بهره برداری رسید. فاز دوم این واحد تولیدی نیز با تولید سالانه ۲۵ میلیون تن گندله به بهره برداری رسیده است.

مجموع سرمایه گذاری برای احداث احیا استیل فولاد بافت تاکنون ۴۶۰ میلیارد تومان برای فاز نخست بوده و در فاز اول ۳۰۰ نفر و فاز دوم نیز ۳۰۰ نفر مشغول فعالیت خواهند شد. عملیات اجرایی این کارخانه در جهت محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال و تولید آهن آلات در شهرستان بافت کرمان و در زمینی به مساحت ۶۱۲ هکتار در سال ۸۶ آغاز گردید. این طرح توسط شرکت گسترش صنایع ماهان و بانک صنعت و معدن تشکیل گردیده است و در حال حاضر برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی نموده است.