سقف هر یک از تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
سقف هر یک از تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
چند ماهی است که ویروس منحوس (کرونا) موجب بر هم زدن تعادل در جامعه شده است. این ویروس روز به روز در سراسر جهان در حال ...

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد چند ماهی است که ویروس منحوس (کرونا) موجب بر هم زدن تعادل در جامعه شده است. این  ویروس روز به روز در سراسر جهان  در حال پخش شدن است؛ به همین دلیل دولت با تسهیل امکانات و خدمات در تلاش است تا جلوی شیوع این ویروس را بگیرد.”سقف هر یک از تراکنش‌های بانکی چقدر است؟”

بانک مرکزی از این قائده مستثنی نبوده و تلاش می‌کند تا با کاهش مراجعه مردم به شعبه‌های بانکی موجب کاهش شیوع ویروس کرونا شود. از این رو طبق آخرین اعلام بانک مرکزی سقف تراکنش در روز به ۵۰ میلیون (در صورت عبور از سقف مجاز دارنده حساب باید پاسخگو باشد), سقف روزانه کارت به کارت به ۶ میلیون تومان، دریافت روزانه وجه از خودپرداز به ۲۰۰ هزار تومان و سقف تراکنش در پایا به به حداکثر ۵۰ میلیون تومان در روز رسید.

همچنین سقف روزانه تراکنش در ساتنا به حداقل ۱۵ میلیون تومان و حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان است.”سقف هر یک از تراکنش‌های بانکی چقدر است؟”

گفتنی است همچنان تراکنش‌های کارتی غیرحضوری زیر ۱۰۰ هزار تومان نیاز به رمز پویا ندارد. اما تراکنش‌های کارتی غیر حضوری بیشتر از ۱۰۰ هزار تومان نیازمند رمز دوم پویا است.

سازمان امور مالیاتی به منظور ایجاد وحدت رویه و ساماندهی در بررسی و رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوک ارسالی به ادارات کل امور مالیاتی، در جدیدترین بخشنامه خود در این زمینه، قوانینی جدیدی درنظر گرفته که طبق آن تراکنش‌هایی که ماهیت درآمدی ندارند را اعلام کرد و در مورد این نوع تراکنش‌ها صرفا تطبیق کلی مبالغ کفایت دارد که این نوع تراکنش‌ها شامل موارد زیر است:

۱_تراکنش‌های بانکی مربوط به اعضای هیات مدیره و سهامداران اشخاص حقوقی با تایید شخص حقوقی مورد نظر
۲_دریافتی و پرداختی مرتبط به حق شارژ
۳_دریافتی و پرداختی به حساب بستگان (در صورتی که ماهیت درآمدی آن توسط اداره امور مالیاتی اثبات نشود)
۴_تسهیلات بانکی دریافتی
۵_انتقالی بین حساب‌های شخص
۶_انتقال بین حساب‌های شرکا در مشاغل مشارکتی
۷_تنخواه‌های واریزی به حساب اشخاص توسط کارفرما با تایید کارفرمای ذی ربط
۸_دریافت‌ها و پرداخت‌های سهامداران و اعضای هیات مدیره اشخاص حقوقی که طرف مقابل آن در دفاتر شخص حقوقی در حساب‌های دریافتنی و پرداختنی (جاری شرکا) منظور شده است.

  • منبع خبر : ایران جیب