شرایط جنگ اقتصادی اقتضا می‌کند دولت در برخی امور بخش خصوصی دخالت کند
شرایط جنگ اقتصادی اقتضا می‌کند دولت در برخی امور بخش خصوصی دخالت کند
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به تحریم‌های ایجاد شده از سوی دشمنان، گفت: برای عبور از این شرایط، دولت برخلاف رویکرد خود، مجبور است در برخی مسایل بخش خصوصی ورود کند، اما به معنای این نیست که بخش خصوصی را قبول نداریم، بلکه اقتضای شرایط جنگ، این‌چنین است.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، محمدباقر نوبخت همچنین در نشست با سرمایه‌گذاران واحدهای تولیدی و صنعت‌گران استان گیلان در شهر صنعتی رشت با اشاره به تحریم‌ها و تنگناهای ایجاد شده از سوی دشمنان، گفت: برای عبور از این شرایط، دولت برخلاف رویکرد خود، مجبور است در برخی مسایل بخش خصوصی ورود کند، اما لازم است توجه داشته باشید که کارهایی که انجام می‌دهیم، به معنای این نیست که بخش خصوصی را قبول نداریم، بلکه اقتضای شرایط جنگ، این‌چنین است.

وی ادامه داد: پیشتر بخش خصوصی برای صادرات غیر‌نفتی پیمانی نمی‌بست، اما اکنون با توجه به وضعیت ایجاد شده در صادرات نفتی، از بخش خصوصی می‌خواهیم ارز را داخل کشور بیاورد که این امر، دایمی نیست و این شیوه مواجهه با بخش خصوصی را خودمان قبول نداریم.

معاون رییس جمهور با یادآوری دوران جنگ تحمیلی افزود: اکنون نیز در جنگ اقتصادی مجبوریم کارهایی انجام دهیم و با وجود این‌که مداخلات را به هیچ وجه قبول نداریم، اما چاره ای نداریم، زیرا دولت در شرایط کنونی و مضایق ایجاد شده، مجبور به مداخله در برخی امور بخش خصوصی است.

نوبخت گفت:  کارشناسان داخلی و خارجی که سیاست منعطفی دارند نیز ضرورت کمک مسوولان دولتی برای خارج شدن از این وضعیت را تأیید می‌کنند.

وی با اشاره به موقعیت خوب کشور از لحاظ رونق اقتصادی و تمایل بسیاری از کشورها برای توسعه مناسبات با ایران اسلامی گفت: ریس دولت آمریکا، همه قواعد و قوانین را بر‌هم زده و اکنون باید با توجه به شرایط، راهبرد اقتصاد مقاومتی را به خوبی در کشور عملیاتی کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بر عهده گرفتن جانشینی رییس ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در گیلان و یادآوری جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، نشست با فعالان واحدهای تولیدی و صنعت‌گران را ادامه جلسه مربوط به اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: گیلان را از لحاظ امور زیربنایی و زیرساختی در اولویت قرار دادیم و در همین راستا پروژه‌های بزرگی در حوزه حمل و نقل ریلی انجام شد و رشت به شبکه سراسری راه آهن پیوست.

معاون رییس‌جمهور با تأکید بر ضرورت وصل شدن شهر صنعتی رشت به خط ریلی گفت: باید امکان جابه‌جایی بار از شهر و شهرک صنعتی رشت توسط شبکه سراسری ریلی، در کوتاه‌ترین زمان اجرا شود، ضمن آن‌که ادامه مسیر ریلی قزوین – رشت به سمت انزلی و آستارا نیز اهمیت زیادی دارد و با تکمیل این مسیر، امکان صادرات و واردات از دو مسیر ریلی و آبی فراهم می شود.

وی به هشت کیلومتر باقی مانده آزادراه قزوین – رشت در محدوده منجیل شهرستان رودبار نیز اشاره و خاطرنشان کرد: با وجود دشواری کار، مصمم هستیم تا پایان سال آینده، آزادراه رشت – قزوین به بهره برداری برسد و گره ترافیکی که سال‌ها مردم را با مشکل مواجه کرده، باز شود.

نوبخت در خاتمه سخنان خود گفت: به جای پراکنده کردن اعتبارات، به دنبال این هستیم که اعتبارات برای پروژه‌هایی هزینه شوند که می‌توان آنها را تکمیل کرد و به بهره‌برداری رساند تا مردم بهره کافی را ببرند.

معاون رییس جمهور در حاشیه این نشست، از سه شرکت تولیدی ورق‌های فشرده چوبی با روکش ملامینه، تولید فولاد و نیز تولید شمش فولاد ساده کربنی و آلیاژی در شهر صنعتی رشت هم بازدید کرد.

  • منبع خبر : فارس