قیمت شکلات ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
قیمت شکلات ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه این صنف، از احتمال افزایش ...

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه این صنف، از احتمال افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت این محصولات خبر داد.

جمشید مغازه‌ای با اشاره به افزایش قیمت شکر از ۴۰۵۰ به ۶۳۰۰ تومان، گندم از ۱۸۵۰ به ۲۷۰۰ تومان و آرد از ۲۲۰۰ به ۳۲۰۰ تومان، گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه داخلی و همچنین برخی مواد اولیه وارداتی که با افزایش نرخ ارز بالا رفته در سال جاری، قیمت تمام شده شکلات افزایش یافته است.

وی شکلات را کالایی لوکس توصیف کرد که همیشه در سبد مصرف روزانه شهروندان نیست و با اشاره به پایین بودن قدرت خرید مردم، اظهار کرد: شکلات در اولویت خرید مردم نیست و اگر افزایش قیمت زیادی در این بخش صورت بگیرد، با کاهش تقاضا مواجه می‌شویم، بنابراین افزایش قیمت باید در حدی باشد که تولیدکنندگان متضرر نشوند و بازار خود را حفظ کنند.

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران با بیان اینکه قیمت محصولات این صنف تا پایان ماه رمضان تغییر نکرده، تصریح کرد: در مقطع کنونی با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه و حقوق کارگران قیمت محصولات این صنف احتمالا ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش خواهد داشت.

مغازه‌ای در پایان خاطرنشان کرد که بیسکوییت، شیرینی و شکلات مشمول قیمت‌گذاری نیست و قیمت آن بر اساس عرضه و تقاضا در بازار مشخص می‌شود و البته شرایط جامعه و قدرت خرید مردم اجازه افزایش بی‌رویه قیمت‌ها را نمی‌دهد.

مطالعات زیادی نشان می دهند که فلانوئیدهای موجود در شکلات می تواند به رگ ها و شریان هایتان کمک کند تا انعطاف پذیر باقی بمانند. بیش از ۷ مطالعه به دنبال ۱۱۴٫۰۰۰ شرکت کننده در طول یک هفته به طول انجامید.

تحقیقات نشان داده است، وقتی افراد مسن به طور خاص از عصاره کاکائو استفاده می کردند که غنی از فلاونول ها بود، عملکرد شناختی آن ها به شدت بهبود یافت. تنها مشکل این است که وقتی نوبت به خوردن شکلات می رسد، درصد کاکائو آن به دلیل پردازش و افزودن تخم مرغ، شکر و شیر کاهش می یابد.
  • منبع خبر : ایران جیب