ممنوع‌الخروجی پزشکانی که کارتخوان نصب نمی‌کنند
ممنوع‌الخروجی پزشکانی که کارتخوان نصب نمی‌کنند
مطابق آنچه در ماده202 قانون مالیات‌های مستقیم آمده است سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی قطعی آنها بیشتر از 100 میلیون ریال است از کشور جلوگیری نماید.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد با وجود اینکه ۱۵شهریور ماه سال جاری به عنوان آخرین مهلت نصب کارتخوان در مطب ها در نظر گرفته شده بود ولی تاکنون حدود ۶۰ درصد از پزشکان که موظف به انجام این کارهستند اقدامی دراین راستا انجام نداده اند.

این در حالی است که امیدعلی پارسا رئیس سازمان امور مالیاتی کشور دهم شهریور ماه در گفت‌وگویی گفته بود: «چنانچه پزشکان در مهلت تعیین شده نسبت به نصب این دستگاه‌ها اقدام نکنند، مطابق با قانون با آنها برخورد شده و مورد ظن فرار مالیاتی قرار می گیرند.»

مطابق آنچه در ماده۲۰۲ قانون مالیات‌های مستقیم آمده است سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی قطعی آنها بیشتر از ۱۰۰ میلیون ریال است از کشور جلوگیری نماید.

با وجود تعرفه های بالای پزشکی و نیز کمبود پزشک که باعث تعدد مراجعات به پزشکان شده است، بنظر می‌رسد درصورت عدم نصب کارتخوان توسط پزشکان فرار مالیاتی بیش از ۱۰ میلیون تومانی چیز دور از ذهنی نباشد.

حال باید منتظر ماند و دید که آیا سازمان امور مالیاتی به وظیفه خود در این زمینه عمل خواهد کرد یا خیر.

امیدعلی پارسا رئیس سازمان امور مالیاتی امروز یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸ در حاشیه دیدار با شرکت‌های بیمه در پاسخ به سوالی مبنی بر اخذ مالیات از بیمه‌های عمر و زندگی و احتمال کاهش ضریب نفوذ بیمه در کشور، گفت: همه به دنبال معافیت‌های مالیاتی هستند ولی این طور نمی‌توان کشور را اداره کرد.
رئیس سازمان امور مالیاتی افزود: موضوع مالیات و بیمه مسائلی در هم تنیده هستند و همانطور که صنعت بیمه ما مشکلات خاص خود را دارد نظام مالیاتی کشور نیز مسائل خاص خود را پیش رو دارد.این در شرایطی است که کل مالیات اخذ شده کشور ۸ درصد کل درآمد‌های مردم است که با این میزان از مالیات اداره کشور ممکن نیست.
  • منبع خبر : فارس