نحوه فروش سهام عدالت در بورس/واریز۵ هزار و۶۰۰ میلیارد تومان به حساب سهامداران عدالت
نحوه فروش سهام عدالت در بورس/واریز۵ هزار و۶۰۰ میلیارد تومان به حساب سهامداران عدالت
مدیر نظارت بر کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار نحوه فروش سهام عدالت را ابلاغ کرد.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد محمد عطایی در نامه‌ای خطاب به احمد جاویدی، نایب رئیس هیات مدیره و معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار، ضمن تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی دقیق در ارتباط با فروش سهام عدالت مشمولین گفت: سبد سهام عدالت متعلق به مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند، در حال حاضر متشکل از سهام ۴۹ شرکت است که سهام ۳۶ شرکت آن در بورس قابل معامله بوده و الباقی در حال حاضر در بورس وارد نشده و قابلیت معامله را ندارند؛ بنابراین در حال حاضر امکان ثبت سفارش فروش صرفا در خصوص شرکت‌های قابل معامله در بورس فراهم است.”نحوه فروش سهام عدالت در بورس”

وی افزود: در صورت ثبت سفارش، هر یک از سهام موجود در سبد متعلق به مشمول به صورت مجزا فروخته شده و واریز وجه آن نیز به صورت مجزا به حساب بانکی مشمول صورت می‌پذیرد؛ بنابراین ممکن است کل فرایند فروش سهام عدالت متعلق به مشمول در چندین مرحله صورت گرفته و وجوه آن نیز در چندین مرحله به حساب مشمول واریز شود.

مشمولین می‌توانند از طریق تماس تلفنی با شماره ۱۵۶۹ که به صورت شبانه روزی فعال است، از وضعیت کارگزار ناظر سهام عدالت خود مطلع شوند.

 حسین فهیمی با بیان اینکه در حال حاضر ۵ هزار ۶۰۰ میلیارد تومان به حساب فروشندگان سهام عدالت – حدود ۱ میلیون ۹۰۰ هزار نفر – واریز شده است، گفت: از حدود ۱۹ میلیون نفری که در مدیریت سهام عدالت روش غیر مستقیم را انتخاب کرده بودند، کم‌تر از دو میلیون نفر تصمیم گرفتند تا بخشی از سهام‌شان را – مجموع ۶۰ درصد – را به فروش برسانند.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیم شورای عالی بورس و بنابر شیوع ویروس کرونا تصمیم بر این شد که شناسایی مشتری و ثبت و ضبط مشتری در شرکت سپرده‌گذاری به عنوان درگاه ورودی بازار اوراق بهادار، با دو مولفه‌ی اطلاعاتی صورت بگیرد و افراد مجبور به مراجعه حضوری نباشند.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری بورس اوراق بهادار گفت: «شماره شبا حساب بانکی» و «شماره سیم‌کارتی به نام دارنده سهام عدالت» در حال حاضر می‌توانند بار ثبت و ضبط مشتری را به طور غیر حضوری به دوش بکشند.”نحوه فروش سهام عدالت در بورس”

حسین فهیمی اضافه کرد: کسانی که به درستی «شماره شبا حساب بانکی» و «شماره سیم‌کارت» را معرفی کرده بودند، سهامشان به فروش گذاشته شده و پول حاصل از سهام به حساب آن‌ها واریز شده است.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری بورس اوراق بهادار گفت: از تاریخ ۳۰ خردادماه ۹۹ کارگزاری‌های کشور ملزم شدند تا به مشتری‌های خودشان پاسخ دقیق ارائه دهند.

وی ادامه داد: کسانی که پول حاصل از فروش سهام عدالت را هنوز دریافت نکرده‌اند، حتماً یکی یا هر دوی این شماره‌ها را به درستی وارد نکرده‌اند.

حسین فهیمی با بیان این که اولویت ما بر حفاظت از سهام عدالت تنظیم شده است، توضیح داد: تا زمانی که ما از فروش قطعی و اطلاعات فروشنده اطمینان حاصل نکنیم، عملیات فروش را انجام نمی‌دهیم.

وی افزود: اگر دارندگان سهام عدالت در شماره شبا یا شماره موبایل مغایرت دارند، می‌توانند با مراجعه به سایت اصلی سهام عدالت، شماره‌های خود را اصلاح کنند.

  • منبع خبر : مهر