دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025

  • شناسه : 119400
  • 09 مارس 2020 - 13:25
  • 0 دیدگاه
در پی افزایش مصرف؛

هشدار کاهش کیفیت آب

هشدار کاهش کیفیت آب
هشدار کاهش کیفیت آب
معاون آب و آبفای وزارت نیرو گفت: باتوجه به اینکه ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها محدود است، ادامه افزایش مصرف ۲۰ تا ۳۰ درصدی آب در اکثر شهرها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ممکن است در تولید آب با کیفیت اختلال ایجاد کند. خصوصا اگر رودخانه‌ها سیلابی شوند و کدورت آب ورودی بالاتر از معمول برود.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد قاسم تقی‌زاده خامسی در صفحه اینستاگرام نوشت: این روزها مصرف آب به طور متوسط در سطح کشور حدود ۲۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد و از ۹ میلیارد به ۱۱.۵ میلیارد متر مکعب (دو و نیم میلیارد متر مکعب افزایش) رسیده است.”هشدار کاهش کیفیت آب در پی افزایش مصرف”

وی با بیان اینکه تهران در این افزایش حدود یک میلیارد متر مکعب روزانه سهم دارد و شهر تبریز با ۴۰ درصد افزایش رکورد زده است، اظهار کرد: اگر هر فرد روزانه ۱۲ بار دست‌هایش را با روش صحیح شستن دست‌ها در ۲۰ ثانیه بشوید، ۲۴ لیتر آب مصرف می‌کند. با بستن شیر آب در ابتدا و دوباره باز کردن آن بعد از ۲۰ ثانیه، هر فرد روزانه این مقدار از آب آشامیدنی را صرفه‌جویی خواهد کرد.

به گفته معاون آب و آبفای وزارت نیرو، وظیفه وزارت نیرو تامین آب با کیفیت و مسئولیت اجتماعی همه مردم مصرف بهینه است. برای شکست کرونا آب نقش حیاتی دارد، ویروس مسری است و فقط رعایت بهداشت عمومی و فردی آن را شکست خواهد داد، اما کمی تغییر در سبک مصرف کمک جدی خواهد کرد.

معاون آب و آبفای وزیر نیرو با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی و شستشوی دست‌ها، خواستار مصرف بهینه آب از سوی مردم شد. به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، قاسم تقی‌زاده خامسی در مراسم بهره‌برداری همزمان از ۴۱ پروژه صنعت آب و برق در ۶ استان کشور که به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: نقش آب در زندگی، همیشه جدی بوده و این روزها در سراسر جهان این نقش پررنگ‌تر و حیاتی‌تر شده است.

وی با بیان اینکه وظیفه ما تامین آب باکیفیت برای مردم و مسوولیت اجتماعی جوامع، مصرف بهینه آب است، گفت: بارندگی‌های اخیر به افزایش ذخایر آبی کشور کمک کرده، اما باید توجه داشت که ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها محدود است و چون آب باید در اختیار همه ایرانی‌ها قرار گیرد، افزایش مصرف ۳۰ درصدی آب در برخی شهرها و ۱۵ درصدی در شهر تهران نگران کننده است.

  • منبع خبر : ایسنا

برچسب ها

پروازهای ترکیش ایرلاین به ایران برقرار است/ هیچ پروازی لغو نشده است 14 جولای 2025

پروازهای ترکیش ایرلاین به ایران برقرار است/ هیچ پروازی لغو نشده است

در پی انتشار خبری در خصوص لغو همه پروازهای شرکت‌هواپیمایی ترکیه به ایران و چند کشور، سازمان هواپیمایی کشوری این خبر را رد و اعلام کرد: پروازهای ترکیش ایرلاین به ایران برقرار است.

بورس برای سومین روز متوالی سبزپوش شد/ رشد ۲۶ هزار واحدی شاخص 14 جولای 2025

بورس برای سومین روز متوالی سبزپوش شد/ رشد ۲۶ هزار واحدی شاخص

برای سومین روز متوالی در هفته جاری، بورس سبزپوش شد و شاخص کل با بیش از ۲۶ هزار واحد افزایش، به تراز ۲ میلیون و ۷۳۴ هزار واحد رسید.

آغاز بیمه‌سازی دارایی سهامداران خرد از امروز 14 جولای 2025

آغاز بیمه‌سازی دارایی سهامداران خرد از امروز

عرضه اوراق تبعی با نماد همیار با هدف بیمه‌سازی پرتفوی زیر ۵۰۰ میلیون تومان از صبح امروز در بورس تهران آغاز شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.