کاهش قیمت‌ گوشت‌ قرمز
کاهش قیمت‌ گوشت‌ قرمز
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه گوشت گوساله و گوسفندی در مجموع در یکماه اخیر ۱۰تا ۲۰ هزارتومان کاهش یافته است، گفت: در صورت تداوم شرایط فعلی احتمال کاهش مجدد قیمت ها وجود دارد.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد علی اصغر ملکی با بیان اینکه طی حدود یکماه اخیر قیمت گوشت گوسفندی ۱۰ هزارتومان و گوشت گوساله ۲۰ هزارتومان کاهش داشته است، گفت: عرضه کافی دام در بازار یکی از دلایل شکسته شدن قیمت هاست.”کاهش قیمت‌ گوشت‌ قرمز”

وی اضافه کرد: در هرحال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مغازه دار حدود ۸۵ تا ۸۷ هزارتومان و برای مصرف کنندگان نزدیک به ۹۸ هزارتومان است. ضمن اینکه قیمت گوشت گوساله نیز در هرکیلوگرم ۸۵ تا ۹۰ هزارتومان است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره اینکه گفته می شود با انباشت دام در کشور مواجه هستیم و عرضه بسیار زیاد است، گفت: عرضه زیاد نیست بلکه چون جلوی خروج دام از کشور گرفته شده، داشته های ما جوابگوی بازار خودمان و به اندازه کافی است.

ملکی ادامه داد: برخی که مساله ازدحام دام را عنوان می کنند در واقع به دنبال آزاد شدن صادرات و خارج کردن دام از کشور هستند که اگر این اتفاق بیفتد احتمال دارد با شرایط سال گذشته و کمبود مواجه شویم.

وی با بیان اینکه سال گذشته خروج بی رویه دام از کشور یکی از دلایل افزایش نرخ ها و نابسامانی بازار بود، افزود: در حال حاضر با تثبیت قیمت دلار هم مواجه هستیم و این مساله انگیزه را از قاچاقچیان برای خارج کردن دام از کشور گرفته است.

ملکی در پاسخ به این سوال که آیا کاهش قیمت گوشت ادامه خواهد یافت، گفت: با شرایط موجود، احتمال کاهش بیشتر قیمت ها وجود دارد.

درست است که گوشت‌ قرمز یک ماده غذایی مفید بوده و برای سلامتی بدن لازم و ضروری است اما باید بدانید که اکثر متخصصان بر این باور هستند که حداکثر نیاز بدن به این ماده غذایی ۵۰۰ گرم در هفته یا ۷۰ گرم در روز است. بیش از این میزان خطر ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی و برخی سرطان‌ها مانند سرطان کلورکتال و سرطان سینه را افزایش می‌دهد. علاوه بر این به نظر می‌رسد این ماده غذایی باعث آسیب به بافت‌های پستانی دختران نوجوان و زنان جوان می‌شود. به نظر می‌رسد که مصرف میزان بالای این ماده غذایی دو مرتبه در هفته یا بیشتر باعث ایجاد تغییراتی در فلور روده می‌شود. به این ترتیب تعادل بین باکتری‌هایی که در روده زندگی می‌کنند از بین رفته و در نتیجه منجر به بروز مشکلات زیادی می‌شود. حواستان باشد که اثرات منفی مصرف بیش از اندازه گوشت‌های قرمز صنعتی مانند سوسیس، کالباس و غیره بیشتر است.

  • منبع خبر : مهر