اوج مصرف برق کشور حداکثر ۳۰۰ ساعت است
اوج مصرف برق کشور حداکثر ۳۰۰ ساعت است

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: اوج مصرف برق کشور حداکثر ۳۰۰ ساعت است که در ماه های تیر، مرداد و شهریور در ساعت های «۱۲ تا ۱۶» و «۱۹ تا ۲۳» اتفاق می افتد؛ مشترکان اگر در این ساعت ها ۱۰ درصد استفاده از لوازم پر مصرف خود مانند لباسشویی و […]

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: اوج مصرف برق کشور حداکثر ۳۰۰ ساعت است که در ماه های تیر، مرداد و شهریور در ساعت های «۱۲ تا ۱۶» و «۱۹ تا ۲۳» اتفاق می افتد؛ مشترکان اگر در این ساعت ها ۱۰ درصد استفاده از لوازم پر مصرف خود مانند لباسشویی و جارو برقی را به ساعت های کم بار انتقال دهند، تابستان را بدون هیچ مشکلی پشت سر می گذاریم.

 مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد: مدت زمان خاموشی به ازای هر مشترک در سال ۹۵ ، ۲۵۰ دقیقه بود که این رقم در سال گذشته به ۱۶۰ دقیقه رسید.«حسین صبوری» امروز (یکشنبه) در نشستی خبری اضافه کرد: شرکت توزیع برق تهران بزرگ امسال در نظر دارد خاموشی ها را به رقم ۱۳۰ دقیقه به ازای هر مشترک برساند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ، اوج مصرف (پیک بار) برق سال گذشته را حدود چهار هزار و ۷۰۰ مگاوات ذکر کرد و افزود: با توجه به افزایش ۱۲۰ هزار مشترک جدید، پیش بینی می کنیم این رقم امسال به حدود پنج هزار مگاوات افزایش یابد.
وی با اشاره به مدیریت مصرف ۲۵۰ مگاواتی در سال گذشته، گفت: پارسال با استفاده از طرح های مختلف از جمله «تعمیرات و تعطیلات» و «مولدهای خود تامین»، میزان مصرف مشترکان در زمان اوج مصرف ۲۵۰ مگاوات کاهش یافت و به حدود چهار هزار و ۷۰۰ مگاوات رسید؛ امسال در نظر داریم با بکارگیری بیشتر از این روش ها، میزان مصرف را در حد چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات حفظ کنیم.
صبوری اضافه کرد: برای جلوگیری از خاموشی در زمان اوج مصرف، کل شبکه توزیع برق تهران پایش و مشکلات فنی احصا شده و اجرای پروژه اصلاح و بهسازی شبکه با هزینه ای معادل ۳۰۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ سهم دستگاه های دولتی، نظامی و شهرداری ها از مصرف برق تهران را ۲۵ درصد ذکر کرد و گفت: ۵۰ درصد این رقم در زمان اوج مصرف، به تجهیزات سرمایشی مربوط می شود.
وی به بخشنامه پارسال دولت مبنی بر کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق در دستگاه ها و سازمان های دولتی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد دستگاه ها این بخشنامه را اجرا کردند.
صبوری گفت: اکنون شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ ۴۰۰ میلیارد تومان بابت بهای برق مصرفی از بخش های مختلف به خصوص دستگاه های دولتی و شهرداری ها طلبکار است که تاخیر در پرداخت آن، صنعت برق را با مشکلات مالی و خدمات رسانی به موقع مواجه می کند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی خدمات این شرکت اشاره کرد و گفت: شرکت توزیع برق تهران بزرگ مسئولیت تامین برق ۴٫۵ میلیون مشترک برق در پایتخت را به عهده دارد که این جمعیت، ۱۵ درصد مشترکان کل کشور را شامل می شود.
وی ادامه داد: ۱۰ درصد از برق مصرفی کل کشور (معادل ۲۱ میلیارد کیلووات ساعت) در تهران مصرف می شود.
صبوری طول شبکه توزیع برق تهران بزرگ را ۳۲ هزار کیلومتر اعلام کرد و گفت: حدود ۲۰ درصد از این شبکه فرسوده است و عمری بالای ۳۰ سال دارد.
وی گفت: در حوزه شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ ۱۶ هزار دستگاه پست برق فعالیت می کند و ۱۲ هزار کیلومتر شبکه روشنایی معابر احداث شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه در پایتخت ۶۵۰ مرکز حیاتی و حساس شناسایی شده است، گفت: تامین برق این مراکز حساسیتی ویژه دارد؛ به عنوان نمونه سالانه هزاران مسابقه ورزشی برگزار می شود که یکی از الزامات ضروری برگزاری آنها، تامین برق پایدار است.