پیروزی یاران یخچالی در هفته اول بوندسلیگا
تیم بسکتبال گلادیاتورز تریر آلمان با حضور بهنام یخچالی و در هفته اول رقابتهای بوندسلیگا به پیروزی رسید.
«نویسک» متولد شد
نخستین شماره «نویسک» نشریه داخلی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان منتشر شد.
تأمین دارو با کیفیت و قیمت مناسب اولویت اصلی وزارت بهداشت است
رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اولویت حمایت از تولید داخلی دارو و تجهیزات پزشکی، مهمترین چالش این حوزه را کمبود نقدینگی و تخصیص نامناسب بودجه دانست که موجب بروز کمبودهای دارویی در کشور شده است.
حذف واژگان مربوط به «تغییرات اقلیمی» در دستورکار وزارت انرژی آمریکا
براساس دستور جدید وزیر انرژی ایالات متحده، استفاده از برخی واژگان مربوط به محیط زیست از جمله «تغییرات اقلیمی»، «انرژی سبز» و «انتشار گازهای گلخانهای» ممنوع اعلام شد.
رونمایی از تجهیزات جدید آتش نشانی تهران با حضور رییس جمهور
همزمان با هفتم مهرماه روز ایمنی و آتش نشانی، با حضور رییس جمهور از جدیدترین تجهیزات سازمان آتش نشانی شهر تهران رونمایی شد.
واردات شمش طلا از سوی سرمایهگذار خارجی، آزاد شد
معاون اول رئیس جمهور مصوبه دولت در خصوص واردات شمش طلا از سوی سرمایهگذاران خارجی بدون نیاز به ثبت سفارش را ابلاغ کرد.
با اسنپ بک چه کنیم؟
اسنپ بک این روز ها به یک بخش جداییناپذیر از زندگی شهری در ایران تبدیل شده و اگرچه چالشهایی دارد، بعنوان مثال جنبه های روانی آن موجب تقاضا برای جمع کردن طلا و ارز شده و برخی آن را به جنگ مرتبط میکنند اما کشنده نیست و فرصت آفرین هم هست.
بررسی روشهای امحاء نانومواد در پسماندهای صنعتی و آزمایشگاهی
دوره آموزشی غیرحضوری «امحاء نانومواد موجود در پسماندهای صنعتی و آزمایشگاهی» شامل ۳.۵ ساعت محتوای آموزشی (ویدئو، فایل ارائه و آزمون) برگزار میشود.
دست برتر تراکتور مقابل تیمهای اماراتی
تیم فوتبال تراکتور تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا امروز در هفته دوم این رقابتها در تبریز میزبان الوحده یکی از سه نماینده امارات در سطح اول فوتبال باشگاهی آسیا خواهد بود.
۱۴ غذا و خوراک سنتی ایران باستان بازآفرینی شد/ غذاهای فوریپز جایگزین فست فودها میشوند
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: براساس کاوشهای باستان شناسی توانستیم چهار غذای سنتی مربوط به ایران باستان را در شهر سوخته استان سیستان و بلوچستان و بیش از ۱۰ خوراک تاریخی را از کتاب «شیخ اطعمه» بازآفرینی کنیم.


































