ایران قوی بدون مجلس قوی آرزویی دست نیافتنی است
ایران قوی بدون مجلس قوی آرزویی دست نیافتنی است
دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ایران قوی بدون مجلس قوی آرزویی دست نیافتنی است، عنوان کرد: هر ایرانی که ایران قوی می‌خواهد در انتخابات شرکت می‌کند.

به گزارش واحد سیاسی خبرگزاری صبح اقتصاد علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (چهارشنبه) در صفحه توئیترش درباره انتخابات پیش رو و مشارکت حداکثری در انتخابات نوشت: «ایران قوی بدون مجلس قوی آرزویی دست نیافتنی است. در نظام مردمسالار دینی مشارکت سیاسی تنها مسیر ایجاد مجلس قوی است. هر ایرانی که ایران قوی می‌خواهد در انتخابات شرکت می‌کند.»

دبیر شورای عالی امنیت ملی ۱۷ بهمن ماه نیز در صفحه توئیترش نوشته بود: «‏⁧‫مشارکت حداکثری‬⁩ مردم برای انتخاب نمایندگان مومن، شجاع، انقلابی و کارآمد ضمن تامین امنیت ملی، فارغ از جناح بندی های سیاسی، می تواند موجب تشکیل مجلسی بشود که فرآیند قوی شدن ⁧‫ایران‬⁩ اسلامی را تسریع و تضمین کند.»

وی همچنین پیش از این نیز در توئیتی نوشته بود: «انتخابات مظهر «جمهوریت» و «اسلامیت» نظام است. رهبر معظم انقلاب نیز بارها فرموده‌اند که هر دو بر «مردم» و «رای مردم» تاکید دارند. از مظاهر بسط و تعالی ⁧‫امنیت ملی‬⁩، ⁧‫انتخابات‬⁩ است. پاسداشت و صیانت از انتخابات ⁧‫وظیفه ملی‬⁩ است.»

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه دوم اسفند ماه برگزار می‌شود.

انتخابات یک فرایند تصمیم‌گیری رسمی است که طی آن مردم یا بخشی از مردم برای ادارهٔ امور عمومی خود شخص یا اشخاصی را برای مقامی رسمی به مدت معلوم با ریختن رأی به صندوق‌های انتخاباتی برمی‌گزینند. از سدهٔ ۱۷ میلادی به این سو، برگزاری انتخابات سازوکار معمول برای تحقق دموکراسی نیابتی بوده‌است. از انتخابات ممکن است برای اختصاص کرسی‌های موجود در قوهٔ مقننه استفاده شود. همچنین برخی کشورها سمت‌های موجود در قوای اجرایی و قضایی و دولت‌های محلی را نیز با انتخابات به نامزدهای برگزیده اختصاص می‌دهند. از فرایند انتخابات در بسیاری از سازمان‌های خصوصی و تجاری، از باشگاه‌ها گرفته تا انجمن‌های داوطلبانه و ابرشرکت‌ها استفاده می‌شود.

کاربرد انتخابات به عنوان ابزاری برای گزینش نمایندگان در دموکراسی‌های نیابتی امروزی با شیوه‌ای که در کهن‌الگوهای دموکراتیک مثل آتن باستان رواج داشت متفاوت است. در عهد باستان انتخابات‌ها بیشتر نهادهایی الیگارشی یا گروه‌سالارانه بودند و بسیاری از سمَت‌های سیاسی توسط قرعه اختصاص می‌یافتند.

  • منبع خبر : فارس