رونق ساخت مسکن محقق نشده فقط قیمت بالا رفت
رونق ساخت مسکن محقق نشده فقط قیمت بالا رفت

رئیس کانون انبوه‌سازان با بیان “سؤال اینجاست که خانه‌اولی‌ها آیا می‌توانند با درآمد یک‌میلیون و ۲۰۰ تا یک‌میلیون و ۵۰۰هزار تومان صاحب خانه شوند؟”، گفت: رونق خرید و فروش مسکن در سراسر کشور اتفاق نیفتاده است.  رئیس کانون انبوه‌سازان مسکن گفت: مشوق‌های بانک مسکن در سال ۹۵ اثرش را در سال ۹۶ گذاشت. جمشید برزگر افزود: […]

رئیس کانون انبوه‌سازان با بیان “سؤال اینجاست که خانه‌اولی‌ها آیا می‌توانند با درآمد یک‌میلیون و ۲۰۰ تا یک‌میلیون و ۵۰۰هزار تومان صاحب خانه شوند؟”، گفت: رونق خرید و فروش مسکن در سراسر کشور اتفاق نیفتاده است.

 رئیس کانون انبوه‌سازان مسکن گفت: مشوق‌های بانک مسکن در سال ۹۵ اثرش را در سال ۹۶ گذاشت.
جمشید برزگر افزود: سؤال اینجاست که خانه‌اولی‌ها آیا می‌توانند با درآمد یک‌میلیون و ۲۰۰ تا یک‌میلیون و ۵۰۰هزار تومان صاحب خانه شوند؟
وی گفت: بر اساس آمارها، ۱۱ تا ۱۴ میلیون نفر حاشیه‌نشینند و ۹ تا ۱۰ میلیون نفر در بافت‌های فرسوده هستند.
برزگر افزود: بر اساس همین آمارها، ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار و یا یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار هر سال مسکن اولی هستند.
وی گفت: گردش نقدینگی ۲۰ تا ۳۰ درصد صنایع به بخش مسکن مرتبط است و این بخش ۱۲ تا ۱۸ درصد اشتغال مستقیم دارد.
رئیس کانون انبوه‌سازان مسکن افزود: سرمایه گذاری در بخش مسکن نیاز به پشتیبانی دارد در حالی که نیاز کشور به مسکن در هیچ وزارتخانه یا سازمانی به‌طور دقیق برآورد نشده است.
برزگر گفت: در طرح جامع مسکن تولید سالانه یک و نیم میلیون واحد مسکن دیده شده در حالی که در برنامه توسعه، این تعداد یک‌میلیون است.
وی افزود: رونق خرید و فروش مسکن در سراسر کشور اتفاق نیفتاده و بیشتر آمار ارائه‌شده در تهران است.
برزگر گفت: وقتی برای یک مترمربع مسکن ۶۰۰ هزار تومان هزینه خدمات می‌دهیم و هزینه انشعابات ۷ تا ۸ برابر می‌شود همینها باعث افزایش قیمت می‌شود.
وی افزود: در حوزه مسکن تا پایان امسال اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
رئیس کانون انبوه‌سازان مسکن گفت: روزی ایران ششمین تولیدکننده سیمان در جهان بود در حالی که هم‌اکنون کارخانه‌های سیمان کشور با ۳۰ تا ۳۵ درصد ظرفیت کار می‌کنند.
برزگر افزود: برای برون‌رفت از رکود در بازار مسکن صندوق توسعه ملی باید به کمک این بخش بیاید.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: انتظاراتی که از رونق در حوزه مسکن می‌رفت در عمل اتفاق نیفتاده است.
صدیف بدری افزود: وزارت راه و شهرسازی به‌تنهایی نمی‌تواند در بخش مسکن تأثیرگذار باشد بلکه هیأت دولت و شخص رئیس جمهور باید در این زمینه پیشقدم باشند هرچند که عزمی در این حوزه دیده نمی‌شود.
وی گفت: سیاست مدونی در بخش مسکن وجود ندارد و اهداف طرح جامع مسکن عملیاتی نشده است.
بدری افزود: وزارت راه و شهرسازی که مسکن مهر را زیر سؤال می‌برد باید به این سؤال پاسخ دهد که آیا توان تولید سالانه یک‌میلیون واحد مسکونی را دارد؟