۱۰ استان بدون فوتی/۲۳۴۶ ابتلا و ۶۴ فوتی جدید کرونا در کشور
۱۰ استان بدون فوتی/۲۳۴۶ ابتلا و ۶۴ فوتی جدید کرونا در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۳۴۶ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد دکتر کیانوش جهانپور گفت: از دیروز تا امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲هزار و ۳۴۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.”۱۰ استان بدون فوتی/۲۳۴۶ ابتلا و ۶۴ فوتی جدید کرونا در کشور”

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد موارد جدید شناسایی شده طی ۲۴ ساعت گذشته، موارد باعلایم خفیف، متوسط و سرپایی این بیماری بوده است، گفت: از بین مبتلایان جدید، ۴۵۷ مورد بستری و یک هزار و ۸۸۹ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند. به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۲۶ هزار و ۹۴۹ نفر رسید.

جهانپور همچنین گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷ هزار و ۱۸۳ نفر رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۹۸ هزار و ۸۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.”۱۰ استان بدون فوتی/۲۳۴۶ ابتلا و ۶۴ فوتی جدید کرونا در کشور”

به گفته جهانپور، ۲۶۷۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون ۷۳۱ هزار و ۲۱۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به برقراری وضعیت ثبات نسبی در استان‌ها به جز استان خوزستان، همچنین گفت: در ۲۴ ساعت گذشته در ۱۰ استان موارد فوتی صفر و در ۸ استان، یک مورد فوتی گزارش شده است.

وی بر لزوم رعایت نکات بهداشت فردی و اجتماعی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از برگزاری تجمعات و سفرهای غیرضرور تاکید کرد.

دکتر محمدرضا محمدحسنی درباره برخی نگرانی ها مبنی بر تاثیر ویروس کرونا بر روی قلب و عروق، گفت: بیماری کرونا در فردی که قلب سالمی دارد، می تواند عروق ریز یا همان میکرو واسکولار (تخریب رگ های خونی کوچک نظیر مویرگ ها) و عروق درشت قلب یا همان عروق کرونری (رگ‌های قلب) را درگیر کند.

وی با بیان اینکه بیماری کووید- ۱۹ می تواند باعث نارسایی در دهلیز و بطن راست قلب شود، اظهار داشت: به دلیل درگیر شدن ریه، دهلیز راست و بطن راست قلب می تواند دچار نارسایی شود.  این ویروس همچنین می تواند باعث التهاب عضله قلب یا همان میوکاردیت شود. التهاب عضله قلب یا همان میوکاردیت بسیار خطرناک است؛ چراکه تخریب یا مرگ سلول‌های عضله قلب را به دنبال دارد.

محمدحسنی با اشاره به اینکه درگیر شدن قلب با ویروس کرونا می تواند باعث آریتمی (اختلال ریتم قلبی) شود که خود این آریتمی هم می تواند بسیار خطرناک باشد، گفت:  بنابراین قلب یکی از اعضای هدف کرونا ویروس است. بر این اساس زمانی که تشخیص داده شد که بیمار ی به کرونا مبتلا شده، یکی از بررسی هایی که بر روی بیمار انجام می شود، از سوی پزشکان قلب خواهد بود. اگر فرد مبتلا به بیماری قلبی شده باشد، درمان و مراقبت های پزشکی دقیقی بر روی وی صورت می گیرد.

  • منبع خبر : ایسنا