افزایش قابل توجه ابتلا و بستری‌ در تهران/۲۵۴۹ ابتلا و ۱۴۱ فوتی جدید کرونا
افزایش قابل توجه ابتلا و بستری‌ در تهران/۲۵۴۹ ابتلا و ۱۴۱ فوتی جدید کرونا
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲هزار و ۵۴۹ بیمار جدید کووید-۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد دکتر لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۱ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۴۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۲۱ مورد بستری شدند.” افزایش قابل توجه ابتلا و بستری‌ در تهران/۲۵۴۹ ابتلا و ۱۴۱ فوتی جدید کرونا ”

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۳۰ هزار و ۲۱۱ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۹۵۸ نفر رسید.

به گفته وی، خوشبختانه تا کنون ۱۹۱ هزار و ۴۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

لاری افزود: ۳۰۸۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: تا کنون یک میلیون و ۶۹۳ هزار و ۲۴۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی گفت: استان‌های خوزستان، کردستان، آذربایجان های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی ادامه داد: استان‌های اصفهان، همدان، زنجان، کرمان، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد در وضعیت هشدار قرار دارند.

وی گفت: در استان تهران نیز افزایش قابل توجه موارد ابتلا و بستری گزارش شده است.

لاری با بیان اینکه کرونا همچنان واکسن و دارو و درمان اختصاصی ندارد، گفت: اما با رعایت فاصله‌گذاری تا ۱.۵ متر، شست‌وشوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک می‌توان تا ۹۷ درصد در مقابل این بیماری ایمن شد.

 فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه علوم  پزشکی تهران بیان کرد: وقتی افزایش آمار مبتلایان همچنان ادامه دارد باعث می‌شود که ما در سیستم‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران دچار مشکل شویم.

وی ادامه داد: تعداد تخت‌های محدودی را برای بیماران کرونا در نظر داریم زیرا نمی‌توانیم تخت‌ها را افزایش دهیم اما وقتی به این سمت برویم که تعداد بیماران کرونایی که نیاز به بستری و خدمات و مراقبت‌های ویژه دارند در حال افزایش است،‌ بالاخره همین تعداد  تخت‌هایی که در نظر گرفتیم پر خواهد شد. ما در کشور نیاز به ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی مثل سکته مغزی، فشارخون، دیابت و… داریم اما اگر تعداد بیماران کرونایی بیشتر شود ما در ارائه خدمات به سایر بیماران دچار مشکل خواهیم شد.

علامه گفت: نکته اصلی این است که ما باید با رعایت کردن فاصله‌گذاری اجتماعی و جلوگیری از تجمعاتی که هیچ ضرورتی ندارند، همچنین با زدن ماسک کمک کنیم که شیوع کرونا کاهش یابد. چون در صورت  ابتلا درمان سخت خواهد بود و ممکن است مرگ و میر افزایش پیدا کند، پس اکنون زمان این است که ما رعایت‌ها را بیشتر جدی بگیریم.

  • منبع خبر : ایسنا