اموال ضروری خود را برای فعالیت در بورس نفروشید
اموال ضروری خود را برای فعالیت در بورس نفروشید
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن بیان چند توصیه برای فعالان بازار سرمایه از سهامداران خواست که در بورس صبر و حوصله پیشه کنند و انتظار سود لحظه ای نداشته باشند.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد سید غنی نظری خانقاه با اشاره به وضعیت کنونی بازار سرمایه گفت: فعالیت در بورس یک فعالیت اقتصادی است و هر فعالیت اقتصادی سود و ضرر خود را دارد، همیشه باید بپذیریم که در بورس هم منفعت وجود دارد و هم ضرر، افرادی که وارد این بازار می شوند باید بپذیرند که احتمال دارد سود کنند یا اینکه شاهد ضرر باشند، هیچ مقام و جایگاهی سود ۱۰۰ درصدی را در بورس تضمین نکرده است.”اموال ضروری خود را برای فعالیت در بورس نفروشید

وی افزود: افرادی که وارد بورس می شوند باید صبور باشند، حوصله کنند و تحمل داشته باشند از سوی دیگر مسئولین نیز باید با توجه به روی آوردن مردم به این بازار از سرمایه گذاری آنها حمایت کنند و آنها را تنها نگذارند، مسئولین باید نسبت به سهامداران احساس مسئولیت کنند، سهامداران و فعالین بورس نیز نباید انتظار سود لحظه ای داشته باشند، چرا که بازار بورس تحت تاثیر بازارهای جهانی، سیاست های داخلی و سیاست های بین المللی است و هم امکان سود در آن وجود دارد و هم ضرر.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: فعالین این بازار سود جزئی روزانه را مدنظر قرار ندهند بلکه به صورت یک فرایند به آن نگاه کنند، افراد  برای ورود به این بازار اموال ضروری خود مانند خانه را نفروشند، به قولی نباید تمام تخم مرغ ها را در یک سبد بگذارند، برای مثال اگر فردی پولی در حساب بانکی دارد می تواند برای کمک به اشتغال کشور آن را وارد بازار سرمایه کند اما فروش اموال ضروری برای سرمایه گذاری در این بازار کار درستی نیست.

 سرمایه‌گذاران اگر تحمل کنند و با نگاه بلندمدت به سرمایه‌گذاری در بورس نگاه کنند، به طو حتم می‌توانند بازدهی بیشتری را از این بازار نسبت به سایر بازارها کسب کنند.

«علی اسلامی» امروز (دوشنبه) به روند این روزهای معاملات بورس اشاره کرد و گفت: بازار سهام تا چند وقت گذشته به دلیل جریان ورود گسترده نقدینگی به صورت روزانه به این بازار و افزایش نرخ دلار در مسیر صعودی پرشتابی قرار گرفت که همه را حیرت زده کرد.

به گفته وی، این عوامل در کنار دیگر عوامل جانبی مانند محدودیت‌های ایجاد شده در بازار موازی، باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بازار سرمایه شدند.

اسلامی اظهار داشت: رشد دلار، افزایش ریالی ارزش جایگزینی شرکت‌ها و افزایش سودآوری برخی از بنگاه‌ها که محصولات صادراتی یا محصولاتی که وابستگی مستقیم به قیمت ارز دارد را با خود به همراه داشت و منجر به رشد بازار سرمایه شد.

این کارشناس بازار سرمایه به عوامل تاثیرگذار در ورود دوباره نقدینگی و تداوم رشد در این بازار تاکید کرد و گفت:  بازار برای تداوم رشد خود نیاز به محرک‌های جدید دارد که این محرک‌ها می‌توانند همچنان جریان ورود نقدینگی از سمت سرمایه‌گذاران حقیقی به سمت بازار سرمایه باشد اما به دلیل بزرگ شدن اندازه بازار، قدرت ورود پول جدید به بازار سرمایه به حدی نیست که توان داشته باشد منجر به رشد بیشتر بازار سرمایه شود.

  • منبع خبر : ایسنا