بازگشایی تالارها بعد از یک سال + مقررات جدید
بازگشایی تالارها بعد از یک سال + مقررات جدید
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران اعلام کرد که از روز گذشته تالارهای پذیرایی با یک سوم ظرفیت پس از یک سال تعطیلی بازگشایی شدند.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد خسرو ابراهیمی نیا اظهار کرد: بازگشایی تالارها به این معنی نیست که مهمانی برگزار می شود، بلکه فقط مجوز فعالیت به صنوف این رسته داده شده است.

نایب رئیس دوم اتاق اصناف تهران با بیان اینکه مانند گذشته صاحبان تالارها موظف به ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت هستند، گفت: این واحدها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از یک سوم ظرفیت، استفاده از لوازم یکبار مصرف مانند قند، شکر، نمک، فلفل و استفاده از ماسک و دستکش برای همه کارکنان و با تاییدیه اتحادیه فعالیت می‌کنند.

وی همچنین از ممنوعیت پذیرایی سلف سرویس به دلیل لمس آن از سوی افراد مختلف و بالا بردن ریسک ابتلا به بیماری در تالارها خبر داد.

ابراهیمی نیا در پایان از شهروندان خواست که در برگزاری مراسم ها فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و تاکید کرد که فعالیت این واحدها از سوی سازمان‌های ناظر از جمله وزارت بهداشت، اتاق اصناف و نمایندگان اتحادیه رصد خواهد شد.”بازگشایی تالارها بعد از یک سال”

در پی شیوع ویروس کرونا، تالارهای پذیرایی به عنوان مشاغل پرخطر از اسفندماه سال گذشته تعطیل شدند، اما حالا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مناطق زرد اجازه فعالیت پیدا کردند. این مقام صنفی پیش‌تر از از ورشکستگی کامل این صنف خبر داده و گفته بود که تسهیلات کرونایی هم نتوانسته به اعضای این صنف کمک کند. او همچنین گفته بود که بر اساس برآوردها حدود ۱۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در پی تعطیلی تالارها بیکار شده اند.

خسرو ابراهیم نیا در مورد بازگشایی تالارهای پذیرایی با توجه به «زرد» شدن وضعیت کرونایی تهران اظهار داشت: اگرچه طبق اعلام اتاق اصناف ایران و تهران، از این هفته تالارهای پذیرایی می‌توانند با یک سوم ظرفیت، کار کنند اما هنوز ابلاغیه‌ای به ما ارسال نشده است.

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران افزود: حدود یک سال است که به دلیل شیوع ویروس کرونا تالارهای پذیرایی در کشور تعطیل هستند، این در حالیست که مردم همچنان مراسم‌ها و جشن‌های خود را به شکل‌های مختلف برگزار می‌کنند.

ابراهیم نیا گفت: تعطیلی تالارها بدون اینکه حمایتی از صاحبان این مراکز شود، لطمات جبران ناپذیری را به این صنف وارد کرده و بسیاری از صاحبان تالارها ورشکست شده اند.

وی ادامه داد: پیش از تعطیلی تالارهای پذیرایی، حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار کارگر در این مراکز مشغول به کار بوده اند و از آن طرف نیز مشاغل مختلف زیادی به طور غیر مستقیم وابسته به فعالیت تالارهای پذیرایی هستند که از جمله این مشاغل می‌توان به عکاسان و فیلمبرداران، فروشندگان لباس عروس، شیرینی فروشی‌ها و … اشاره کرد. از این رو با یک برآورد می‌توان گفت که حدود ۱۰۰ هزار نفر تحت تأثیر تعطیلی تالارها، بیکار شده یا به شدت با کسادی مواجه شده اند.

ابراهیم نیا تاکید کرد: در صورت صدور ابلاغیه، تالارهای پذیرایی تهران از این هفته با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری و با یک سوم ظرفیت پذیرش کار خود را آغاز خواهند کرد.

  • منبع خبر : ایسنا