برای انتقال سهام عدالت متوفیان چه باید کرد؟
برای انتقال سهام عدالت متوفیان چه باید کرد؟
آمارها از فوت بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار دارنده سهام عدالت طی ۱۰ سال گذشته خبر می دهند و ورثه این افراد اقداماتی را انجام دهند تا فرایند انتقال سهام فرد متوفی طی و سهام منتقل شود.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد  پس از آزادسازی سهام عدالت، انتقال سهام عدالت متوفیان به ورثه آن ها اهمیت بیشتری یافت و طبق وعده مسئولان قرار است تا پایان تابستان امکان واگذاری سهام عدالت مالکان فوت شده ایجاد شود. بر این اساس سامانه‌های موجود در شرکت سپرده گذاری باید به سامانه‌های قوه قضاییه، دادگاه و سازمان خصوصی سازی ارتباط پیدا کند.”برای انتقال سهام عدالت متوفیان چه باید کرد؟”

این مباحث درحالی مطرح می شود که باید خواسته ورثه از طریق سازمان خصوصی سازی به قوه قضاییه و بعد به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی منتقل شود. درواقع یک نفر از ورثه باید  از سایر اعضا وکالت بگیرد و درخواست مورد نظر را به دادگاه ارائه دهد، دادگاه به نیابت حکم را صادر می‌کند. حکم به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انتقال می‌یابد و افراد به عنوان ورثه شناسایی می‌شوند.”برای انتقال سهام عدالت متوفیان چه باید کرد؟”

ورثه بهتر است قبل از اینکه اطلاعات آنها به شرکت سپرده‌گذاری برسد، حتما فرایند احراز هویت الکترونیکی و سجامی شدن را سپری کنند.

 ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر، روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده و باتوجه به وعده رییس جمهور، امکان فروش ۳۰ درصد دیگر از سهام عدالت از امروز وجود دارد. این افراد از ۸ خردادماه قادر به فروش ۳۰ درصد از سهام خود توسط بانک‌ها و کارگزاری‌ها بودند. بنابراین در حال حاضر، امکان فروش ۶۰ درصد از سهام عدالت وجود دارد.

فروش۶۰  درصد از سهام عدالت

در حال حاضر ۳۲ میلیون نفر دارنده روش غیر مستقیم مدیریت سهام عدالت هستند و از امروز تمام دارندگان سهام عدالت می‌توانند ۶۰ درصد سهام خود را معامله کنند.

حسین فهیمی، سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت از فراهم شدن امکان فروش بخشی از سهام عدالت به روش غیر مستقیم در بورس خبر داد و اظهار کرد: شرکت‌های سرمایه گذاری استانی از امروز یکشنبه برای معامله به بورس وارد می‌شوند.

  • منبع خبر : ایسنا