توضیحاتی پیرامون کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز
توضیحاتی پیرامون کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز
شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) در خصوص خبر کشف بزرگترین مزرعه غیر مجاز استخراج رمز ارز توضیحاتی داد.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد  به دنبال انتشار اخباری در خصوص “کشف بزرگترین مزرعه غیرمجاز استخراج رمز ارز” و آمار و ارقام غیر واقعی از میزان مصرف این مرکز، روابط عمومی شرکت توانیر مواردی را اعلام کرد.”توضیحاتی پیرامون کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز”

در این توضیح آمده است:

با توجه به اخبار منتشر شده در خصوص کشف بزرگترین مزرعه غیرمجاز استخراج رمز ارز و میزان مصرف برق آن موارد ذیل در راستای شفاف سازی و جلوگیری از بروز شایعات اعلام می‌شود. از این رو از همه اصحاب محترم رسانه انتظار می‌رود بدلیل جلوگیری از ایجاد ابهام در نقل اخبار، دقت لازم بعمل آورند

۱- بررسی‌های کارشناسی نشانگر آن است که توان برق مصرفی مرکز کشف شده که ۷ هزارماینر را در خود جای داده بود، معادل مصرف برق حدود ۸۰۰۰۰ خانوار با مصرف متعارف است

۲- خوشبختانه هماهنگی‌های لازم و بسیار خوبی میان صنعت برق، قوه قضاییه، نیروی انتظامی و سایر نهاد‌های مرتبط در این خصوص وجود دارد که آمار ۲۰۰ هزار دستگاه کشف شده نیز نتیجه همین همکاری هاست.

۳- برخلاف آنچه در خبر‌ها بیان می‌شود، شناسایی مراکزی که به استخراج غیرمجاز رمز ارز مشغول هستند، چون از روش‌های غیرمتعارف و غیرمعمول برای تامین برق دستگاه‌های خود استفاده می‌کنند، راحت نیست و باید از روش‌های پیچیده‌ای و فنی برای شناسایی آن‌ها استفاده کرد.”توضیحاتی پیرامون کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز”

تفاهمنامه همکاری هلدینگ ارنیکا( اکسکوینو) با دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر در زمینه توسعه فناوری بلاک‌چین به امضا رسید.
این تفاهمنامه به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و کسب وکاری در زمینه توسعه صنعت بلاک‌چین و انجام تحقیقات نوین در حوزه‌های فناوری محور امضاء شد.
این مراسم با حضور امیر تقدسی، مدیر‌عامل گروه سرمایه گذاری ارنیکا و علی محدث خراسانی، رییس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دکترمهدی مجید پورعضو هیات علمی دانشکده مدیریت دانشگاه امیر کبیر در محل این دانشگاه برگزار شد.
دکتر علی محدث خراسانی، رییس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این گردهمایی ضمن استقبال از فعالیت‌های انجام شده در هلدینگ ارنیکا، از گسترش زمینه‌های همکاری و بکارگیری نخبگان دانشگاهی ابراز خرسندی کرد و گفت: «این همکاری در گام نخست با برگزاری طراحی محتوا و کارگاه‌های حرفه‌ای و تخصصی، برگزاری مسابقات علمی چالش محور و همچنین سرمایه‌گذاری هلدینگ ارنیکا بر روی ایده های نوآورانه در دانشگاه امیرکبیر عملیاتی می شود.»
  • منبع خبر : ایران جیب