سهمیه بنزین کارت سوخت از بین نمی رود
سهمیه بنزین کارت سوخت از بین نمی رود
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: سهمیه ۶۰ لیتر بنزین ماهانه برای کارت سوخت خودروهای شخصی واریز و ذخیره آنها نیز حفظ می شود.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد فاطمه کاه‌ی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح سهمیه بندی سوخت بنزین، طبق مصوبه هیئت وزیران هر کارت سوخت «خودروی شخصی» ابتدای هر ماه ۶۰ لیتر بنزین با نرخ ۱,۵۰۰ تومان را قابل استفاده دارد، گفت: این میزان بنزین سهمیه‌ای می‌تواند برای ۶ ماه قابل ذخیره باشد؛ به عبارتی در صورتی که یک خودروی شخصی به هیچ عنوان از بنزین سهمیه‌ای خود استفاده نکرده باشد، در پایان ۶ ماه، ۳۶۰ لیتر بنزین دارد.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزود: تنظیمات کارت سوخت خودروهای شخصی به صورت سیستمی به این شکل طراحی شده است و در ماه هفتم که ۶۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای برای کارت سوخت خودروهای شخصی شارژ می‌شود، در صورتی که شخصی ۳۶۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای خود در ۶ ماه را مصرف نکرده باشد، شامل این افزایش سهمیه بنزین نمی‌شود. یعنی در ماه هفتم نیز ۳۶۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای دارد نه ۴۲۰ لیتر.

به گفته این مقام مسئول، هر کارت سوخت خودرو شخصی می‌تواند تا سقف ۳۶۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای داشته باشد و اگر در کارت سوخت خودروی شخصی به طور مثال ۱۲۰ یا ۲۰۰ یا ۱۷۰ یا هر رقمی کمتر از ۳۶۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای وجود داشته باشد، تا ۶ ماه قابل ذخیره سازی بوده و سهمیه ۶۰ لیتر ماهیانه تا سقف ۳۶۰ لیتر به وی تعلق می‌گیرد؛ بنابراین دارندگان کارت سوخت خودروهای شخصی، نگران سهمیه بنزین خود نباشند.

 با توجه به شیوع بیماری کرونا و محدودیت تردد بین شهری و لزوم کاهش تردد درون شهری، لازم است محدودیت ذخیره سوخت بنزین سهمیه خودروهای شخصی برای ۶ ماه برداشته شده یا سقف ذخیره سازی افزایش یابد چراکه در غیر این صورت، این محدودیت می‌تواند تبدیل به ابزاری برای تشویق مصرف یا سایر حواشی شود.

فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه “سهمیه سوخت خودروهای شخصی تا ۶ ماه و تا سقف ۳۶۰ لیتر قابل ذخیره است و مردم در این باره هیچ گونه نگرانی نداشته باشند”، اظهار داشت: سقف در نظر گرفته شده محدود به سال ۹۸ نبوده و سهمیه‌های ذخیره‌شده در کارت‌های سوخت قابل انتقال و استفاده در سال ۹۹ نیز خواهد بود.

وی افزود: با توجه به شرایط پیش آمده و شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم خودداری از ترددهای غیرضروری بین‌شهری و درون‌شهری، در صورت اتخاذ تصمیم‌های جدید این امکان وجود دارد که سقف ذخیره‌سازی در کارت‌های سوخت شخصی افزایش یابد.

وی با اشاره با اینکه سقف ذخیره‌سازی سوخت در کارت‌های هوشمند ۶ ماه (معادل ۳۶۰ لیتر) است، درباره نحوه ذخیره‌سازی سهمیه سوخت در کارت‌های هوشمند گفت: برای مثال اگر شخصی از زمان آغاز سهمیه‌بندی بنزین، مقدار ۲۴۰ لیتر سهمیه سوخت در کارت خود ذخیره داشته باشد، با اضافه شدن ۶۰ لیتر سهمیه فروردین ماه، سهم ذخیره او به ۳۰۰ لیتر افزایش می‌یابد.

  • منبع خبر : مهر