شاخص بورس ۱۱ هزار واحد عقب نشست
شاخص بورس ۱۱ هزار واحد عقب نشست
امروز هم مانند روز گذشته شاخص بورس درحالی روندی نزولی داشت که شاخص کل با معیار هم وزن به روندی صعودی خود ...

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد امروز هم مانند روز گذشته شاخص بورس درحالی روندی نزولی داشت که شاخص کل با معیار هم وزن به روندی صعودی خود ادامه داد.”شاخص بورس ۱۱ هزار واحد عقب نشست”

در معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس با ۱۱ هزار و ۴۷۱ واحد کاهش، در رقم یک میلیون و ۲۴۵ هزار واحد ایستاد. این درحالی است که شاخص کل با معیار هم وزن با ۷۹۷ واحد افزایش، رقم ۴۳۸ هزار و ۲۹ واحد را ثبت کرد.

معامله گران این بازار ۵۰۹ هزار معامله به ارزش ۴۹ هزار و ۳۶۹ میلیارد ریال انجام دادند.

صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، معدنی و صنعتی چادرملو، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین و پالایش نفت اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

شاخص کل فرابورس هم روندی کاهشی داشت و با ۹۷ واحد کاهش در رقم ۱۷ هزار و ۶۳۳ واحد ایستاد.

در این بازار ۳۸۳ هزار معامله به ارزش ۷۵ هزار و ۳۹ میلیارد ریال انجام شد.”شاخص بورس ۱۱ هزار واحد عقب نشست”

بیمه پاسارگاد، پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس، سرمالیه گذاری صبا تامین، سهامی ذوب آهن اصفهان و پتروشیمی تندگویان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل زغال سنگ پروده طبس نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.

شروع معاملات امروز با فشار فروش در نمادهای شاخص‌ساز همراه بود و شاخص کل بیش از نیم درصد افت کرد و به یک میلیون و ۲۴۸ هزار واحد رسید.

پیمان حدادی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با تصمیم تغییر نامتقارن دامنه نوسان گفت: مشکل بازار سهام تغییر دامنه نوسان نبود و مشکل اصلی بورس نبود خریدار موثر است و در این شرایط کم کردن دامنه نوسان فقط جلوی ریزش زیاد شاخص کل را خواهد گرفت. در جریان معاملات امروز با وجود افت کم شاخص کل اکثر نمادهای شاخص‌ساز با فشار فروش همراه شدند و سازمان بورس با کم کردن دامنه نوسان فقط جلوی ریزش زیاد شاخص کل را گرفته است.

این کارشناس در رابطه با دلیل کمبود پول در بازار سهام گفت: آخر سال است و خریداران موثر کمتر ریسک می‌کنند همچنین نوسانات قیمت ارز باعث می‌شود تا ریسک بازار سهام بیشتر شود و از طرفی سوم اسفند قرار است در صورت لغو نشدن تحریم‌ها ایران از پروتکل الحاقی خارج شود و این موصوع نیز به ریسک بازار سهام اضافه می‌کند. اما یکی از مهم‌ترین عوامل نبود پول در بازار سهام بی‌اعتمادی است که از ماه‌ها قبل در سهامداران ریشه دوانده است.

  • منبع خبر : ایران جیب