یک عرضه اولیه در بورس و یک عرضه اولیه در فرابورس
یک عرضه اولیه در بورس و یک عرضه اولیه در فرابورس
امروز و فردا شاهد عرضه اولیه نماد بگیلان در فرابورس و عرضه اولیه نماد غزر در بورس خواهیم بود.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد شش درصد از سهام کل شرکت توسعه مسیر برق گیلان (سهامی عام) با نماد “بگیلان”در بازار دوم فرابورس عرضه می شود.”یک عرضه اولیه در بورس و یک عرضه اولیه در فرابورس”

حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی ۸۰ سهم و دامنه قیمت در ثبت سفارش از مبلغ ۲۲۰۰ تا مبلغ ۲۴۰۰ تومان است. تاریخ و دوره ثبت سفارش امروز (سه شنبه هفتم مرداد) از ساعت ۱۳ تا ۱۷ تعیین شده است.

همچنین روز چهارشنبه (هشتم تیرماه) تعداد ۱۹۲ میلیون سهم معادل ۱۲ درصد از سهام شرکت صنعتی زر ماکارون به عنوان پانصدوسی و هشتمین شرکت در فهرست شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر گروه و طبقه سایر محصولات غذائی در فهرست نرخ های بازار دوم و در نماد “غزر”به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.

حداکثر سهمیه هر کد حقیقی و حقوقی ۱۵ سهم و کف و سقف قیمت نیز به ترتیب ۳۷۷۵ و ۳۹۷۵ تومان است.

البته اطلاعیه عرضه اولیه نماد غزر پیش از این دو بار منتشر و هر دوبار این عرضه به دلایل مختلف لغو شد.

به نقل از بلومبرگ، دور تازه تنش های بین دو اقتصاد نخست جهان بار دیگر باعث نگرانی معامله گران شده است. آمریکا از طرف چینی خواسته است تا کنسولگری خود در شهر هوستون را تعطیل کند و دونالد ترامپ از احتمال تعطیل شدن تعداد بیشتری از کنسولگری های چین خبر داده است. از طرف دیگر چین در اقدامی متقابل دستور تعطیلی کنسولگری آمریکا در شهر چنگدو را صادر کرد و دیپلمات های آمریکایی این مرکز را ترک کردند.

کوین گدیس- استراتژیست ارشد درآمدی در موسسه ریموند جیمز گفت: اگر تنها یک مساله باشد که فکر و ذهن معامله گران را مشغول کند، آن مساله همین خواهد بود که قرار است دو اقتصاد نخست جهان تا کجا به این کش مکش ادامه دهند. از زمانی که این بحران ها شدت گرفته است معامله گران نگران آینده رشد اقتصادی جهان شده اند به ویژه حالا که ویروس کرونا، اقتصاد جهانی را در وضعیت بسیار شکننده ای قرار داده است.

از سوی دیگر هر چند که اخبار مثبتی در زمینه دارویی و کاهش سرعت شیوع کرونا در جهان به گوش می رسد اما به نظر می رسد هنوز تا تولید و عرضه انبوه واکسن موثر مقابله با کرونا مسیری طولانی در پیش است. سازمان بهداشت جهانی در پاسخ به سوالات ایجاد شده در خصوص پیشرفت های دارویی مقابله با کرونا گفته است تولید انبوه واکسن تا پیش از سال آینده میسر نخواهد بود و این بدان معناست که دست کم در کوتاه مدت، جهان کماکان با پیامدهای اقتصادی و بهداشتی ناشی از شیوع ویروس کرونا دست به گریبان خواهد بود.

اندی مینارد- کارشناس بازار سرمایه در موسسه ” چاینا رنسانس” گفت: چیزی که بازارها را می ترساند این است که تازه اول تنش های جدید بین چین و آمریکا باشد و دو طرف وارد دور تازه ای اقدامات متقابل علیه یکدیگر شوند که با توجه به شرایط کنونی اقتصاد جهانی، خبری بسیار بدخواهد بود.

  • منبع خبر : ایسنا